Sayın Baygerogenin belirtigi gibi sahipligin 7 TL'ye kağıt satışından beli kırıldı gerek kurumsallar gereksede montanli yatırımcılar uzak duruyor bir haber gelmezse orta vadede bir hareket olur şimdilik birşey olmaz.
Sayın Baygerogenin belirtigi gibi sahipligin 7 TL'ye kağıt satışından beli kırıldı gerek kurumsallar gereksede montanli yatırımcılar uzak duruyor bir haber gelmezse orta vadede bir hareket olur şimdilik birşey olmaz.
Bosch Fren 290 f/k ile %4.5 primli, Egeen ise nasıl eksiye dönerim diye kıvranıyor. Bu durumun tek sorumlusu konuşma özürlü, eğitimsiz, ezik, ahlak yoksunu patronun kendisidir. Yapmış olduğu küçük yatırımcıyı zarara uğratmaktır, SPK ya ve cimere şikayet edin. YTD.
Amelikaya gidenler içinde Egenden birileri de var mı acaba?
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Ne diye şikayet edeceğiz siz uygun bir dil ile şikayet yazın bu forumda paylaşın.
SPK nın ciddiye alıp inceleme başlatacağı bir neden gösterin ben yazarım bana uyar.
Ben mantıklı bir başlık bulamadım patronun her yaptığı yasal görünüyor.
Yani demem o ki patron şirketinin hissesini yükseltmek zorunda değil.
Saygılar,
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri