Sayfa 643/710 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693 ... SonSon
Arama sonucu : 5680 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Balıkesir Sındırgı 'da 4.8'lik deprem.

Balıkesir durulmuyor artçıları çok şiddetli

Biz iktidar millete çökecek derken doğa bize çökecek bu gidişle

Bir yerlerde bir şeyler olacak ama ne zaman ne olacak bilmiyoruz olsun önemli değil biz borsanın 14 bin olmasını konuşalım nede olsa öbür taraf yok burada cenneti yaşayalım nede olsa başımızdaki inananlar bile böyle yapıyor bizim neyimiz eksik

Bakan uraloğlu otobanda Audi ile 223 km hız yapmış resmini çekmişler demişlerki hız sınırı 140 bu ne şimdi hoca ıçarsa cemaat sıvar sonra yerli ve milli toggumuza ne oldu sonra ceza yazılacak mı bakana biz olsaydık yazardınız çünkü bla bla bla

Saygılar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Gundiye gundi ismini ben takmıştim tabii bahsettiğimiz kişi Gundwane ise. yıl 2015 -2017 arası idi sanıyorum Sinpaş rezaleti 60 kuruslarda idi ve ben bir arkadaş daha Balmumcu da genel kurulda tanıştık sonra bir de şirketten gidip brifing aldık ikimiz ,
    Gundi ile o zaman papaz oldum du bu tarihten önce ise o ismi siz takmissinizdir tabii konu Gundwane ise

Kendisi gelse de söylese kimin taktığını.
    Doğrudur o halde. Ben sonradan 2020 lerde taktim diye hatırlıyorum.

Ha; demek ki aklin yolu bir 😀

Gundi kendisine cok güzel uyan bir lakap okuyorsan ses ver gundiii

3. Günaydın cemaat bol kazançlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Doğrudur o halde. Ben sonradan 2020 lerde taktim diye hatırlıyorum.

Ha; demek ki aklin yolu bir 😀

Gundi kendisine cok güzel uyan bir lakap okuyorsan ses ver gundiii
    Çok güzel söylediniz aklın yolu bir , eş zamanlı bilimde bile kesifler olmuştur tarihte ..

Uzun zamandir görmedim kendisini .. Pek çok kişi geldi geçti..
    ....,........
    Selamlar..

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,455
    KKM muhabbeti dönmüş, benim düşüncelerim ise şu şekilde:
    - beceriksiz politikalar nedeniyle yapılan bir uygulama değildi.
    - KKM servet transferine ivme katmak için yapıldı. Transfer bugün de devam ediyor.
    - Bugün yaşadığımız bütün sorunların (gıda enflasyonu, liyakatsızlık, orman yangınları, cinayetler vb) kök nedeni servet transferidir.
    - KKM’nin bitişi daha yüksek oranda bir devalüasyon için de ilk adım olacaktır.
    - Bugün dövizi bozarak “carry trade” ile zenginleşenlerin Japon ev kadınları olmadığı da apaçık ortada.

Seans başladı ben yazarken [emoji16]
    Herkese bol kazançlı bir Viop haftası diliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

sağolsun yapı kredi yatırım
    zerre kadar delük bırakmadı
    istisnasız herkeşi batırdı

7. Dün sabah köpeği gezdirmek için dışarı çıktığımda evimin hemen önündeki yoldan en son model 7.40 bmw içinde arka koltukta tarikat şeyhi kılıklı yaşlı bir adam , ön koltukta sarıklı genç biri. Arkalarından da 10 araçlık konvoy geçti.Konvoydaki en kötü araç passattı.Önümden geçerlerken uzuuun bir küfür ettim, en arkadaki passattaki adamlar cins cins baktı, dudaklarımı okudular kesin. muhtemelen tahsisli koruma polisleriydi onlar da.Tüm konvoy kırmızı ışıkta durmadan bastı geçti. Şeyhin aracı kesin çakarlıdır ama benim gördüğüm anda çakarı açık değildi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Karaduman dayu vob yapmadığını beyan etmişti, yani işlem yapmadığı için zararda sayılmaz. 9binlerden 1 lot bile alduramadığımız için bu küçük rallide kâr yazamadı ama parası mevduatta dır muhtemelen yada altın veya dövizde dir.
    Neyise
    burda her yazanın, her fikir beyan edenin dediği olucak diye bir durum sözkonusu olamaz.
    Mesela ben endekis 14bin olunca şort açmaya başlarım, bu cümle sizi yanıltabilir, belki o rakkamı hiç göremeyecek yada o rakamdan sonra 2 kat daha gidecek, bilemeyiz.
    Kimse bilemez
    Netice itibariyle, yükselen trend devam ediyor, sistem alda pala malda ve şort riskli
    Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum herkese,haftasonu Karaduman dayu konuşulmuş, demek ki bayağı 1 kişiyi etkilemiş
    Sizmisiniz 9binden 1 lot almayan, adama büüyle zorla 12binden aldırırlar
    Vobu düzgün oynayın, mutlaka kazanmalısınız yohusa paralar Bozkurt dayuya gider
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 643/710 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •