Sayfa 644/1000 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Seçim öncesi doların yükselmesine izin verilmeyeceği belliydi. 1 nisanda oyunu kazanmak daha kolaydı şimdi denenmesinin amacı ne ?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Detaylarını hiç bilmiyorum...Belki de 1-2 gün içinde swap ve faiz kararlarını alacagını kestiremediler..Malum reis secim mitinglerinde...Önceki saldırıda reise faiz kararını aldırma 1-2 ay sürmüştü...Baya ikna etmeye calıştılar : D

Belki de onlar zafer kazancak secim sonrası farklı noktalara gidicek kur...

Bilmiyorum

2. MB bugün döviz depo ihalesi açtımı bir türlü öğrenemedik yahu. Sır anasını satayım

3.  Alıntı Originally Posted by riskadami Yazıyı Oku
    Ah simdi karaoglan olacakti hukumette ;

Dolar 50tl
    Euro 60 tl
    Benzin 70 tl idi

Rte ugrasip duruyo,karaoglani ornek al yav ac 2001 bak nasil yapmis
    Elli yıllık sağ iktidarın faturası Ecevit'e kesildi o yetmedi adam krizin bütün cezasını çekti, kriz de ona patladı senelerce sefasini surdunuz, yetmedi bütün kurumsallık ayaklar altına alındı şimdi seçim olacak sağ iktidar gidecek sol parti gelince enkaz kalacak yine solcular yapmış olacak öyle mi hadi ordan!

Şu gerizekalıy cevap yazmayın adam sanıyor kendini gelip saçmalamaya devam ediyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Detaylarını hiç bilmiyorum...Belki de 1-2 gün içinde swap ve faiz kararlarını alacagını kestiremediler..Malum reis secim mitinglerinde...Önceki saldırıda reise faiz kararını aldırma 1-2 ay sürmüştü...Baya ikna etmeye calıştılar : D

Belki de onlar zafer kazancak secim sonrası farklı noktalara gidicek kur...

Bilmiyorum
    Aslında seçim öncesi doların artmasına izin verilmeyeceğine göre yabancılar için kaçış fırsatıydı neden kullanmayıp bu ilginç yollara saptılar.

Londra deyince hep A good year filmindeki aşağıdaki sahne aklıma gelir. Birde aynı işi ikinci kez deneyen çaylağın bir kaç dakikada mat edilmesi.

https://www.youtube.com/watch?v=vcdKGosBenY

O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Aslında seçim öncesi doların artmasına izin verilmeyeceğine göre yabancılar için kaçış fırsatıydı neden kullanmayıp bu ilginç yollara saptılar.

Londra deyince hep A good year filmindeki aşağıdaki sahne aklıma gelir. Birde aynı işi ikinci kez deneyen çaylağın bir kaç dakikada mat edilmesi.

https://www.youtube.com/watch?v=vcdKGosBenY

Ucuz kurdan cıktılar mı diyorsunuz ?

7. Libya açıklarında bizim tanker kaçırılmış. Kaçıranlar kesin Londra oyuncularıdır. Swapların gevşetilmesini talep ederler

Bi soru daha bugün algoritmalar neredeydi ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 644/1000 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •