Originally Posted by
sindoma53
Tweter da olanların %70 buradan gitme orada teknik temel paylaşımlar yapıyorlar biliyorsun ilk önce telegram la başladılar sonra kuş sitesi kendi adıma davet te edildim , önümüze güzel projeler geldi ama ben bu işi farklı yönde uyguluyorum asıl işim değil unumuzu eledik hatırı sayılır bir para ile kendime bir oyun alanı yarattım döndürüyorum başka enstrümanlarla harmanlayarak .Aynı şekilde bu saatten sonra benimde umrumda değil ama forum bazı konularda yenileğe gitmeli yoksa adam tekniğin t sini bilmiyor gelip seni eleştiriyor bide neden net yazmadın diyor onun yatırım danışmanıyım ya

bakıyorsun topiğe bir faydası yok boş boş yazıyor şuradan long buradan şort kendinide şöyle aklıyor real tıme yazmış

buranın amacı o değilki burası paylaşım yeri benim görmediğimi sen görürsün senin görmediğini diğer birisi görür.
şimdi katırcı bedri obo görmüş ben kama görürüm 240 dk da burayı takip eden kendi grafına görede bakarak yararlanır ama birileri gelip yok formasyon hikaye yok o öngörü hikaye yok net yaz diye aynı şeyleri söylüyorsa art niyet ararım.
Syn sindoma53 sizin grafik formasyon bilginiz yüksek..bizim gördüklerimizi siz daha önceden de görüyorsunuzdur..Fakat bu atışmalar bunları gölgeliyor..Siz gördüklerinizi paylaşın diğer olaylara çok takılmayın..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri