Sayfa 645/1043 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Çelik hocam endeks değerlendirmesi yapabilir misin?Şu an hissede mi olmak yoksa nakitte mi olmak doğru??

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Sessiz ve uzaktan izleyenlerin topiğe gelmeleri beni mutlu etti akşam görüşmek üzere
    Hocam biliyorum yoğunsunuz. O yüzden sessizden takipteyiz.

3. merhaba hocam erbosta hedef rakam ne düşünüyorsunuz yüklü alım yapmaya degermi

4. Erbos tan bi tavan bekliyordum ben de açıkçası.. hareketi engellendi , yarım kaldı..
    Ancak ben kısa vade getirisi için ümitliyim...

5.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Mebes bey de bu aralar çok sessiz Tskb tebrikler
    Hakan bey , sizin bu ara takip ettiğiniz hisseler süper. Bedelli ve bedelsiz olayı. Özellikle hisselerin lokomotifi genelde garanti bankası olarak söylenir. Bence karton . Bunun yıllardır beklentisi bedelsiz gerçekleşince tüm kağıtlar özellikle beklentisi iyi fiyatları cazip olan . Celik hocamizin takibindeki hisseler costu . Sabırla beklenen hisseler meyvesini verdi . Burada basta Celik hocamıza, sizlere ve yorumlara katılan arkadaşlara teşekkür ederim....

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Ben de Polho için bir yorum alabilir miyim sizlerden, Çelik hocam 6 ya kadar engel yok demiştiniz en son. 4,92 ye kadar hacimli bir çıkıştan sonra biraz satış yedi sizce yön yukarı mıdır hala...

Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Hakan bey , sizin bu ara takip ettiğiniz hisseler süper. Bedelli ve bedelsiz olayı. Özellikle hisselerin lokomotifi genelde garanti bankası olarak söylenir. Bence karton . Bunun yıllardır beklentisi bedelsiz gerçekleşince tüm kağıtlar özellikle beklentisi iyi fiyatları cazip olan . Celik hocamizin takibindeki hisseler costu . Sabırla beklenen hisseler meyvesini verdi . Burada basta Celik hocamıza, sizlere ve yorumlara katılan arkadaşlara teşekkür ederim....

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Senin yorumların ve hisse tavsiyelerin benim bakış açımı genişletiyor. Arada yorum ve dikkat edilecekleri paylaş ki derinlik kazanalım.

8. çelik çomak balkonda çay içiyodur bence

Sayfa 645/1043 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •