Sayfa 645/1003 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Benim hastalığım mükemmeliyetçilik.

10 işlem yaptım bugün 10 tanesi de kar. 1 tane zarar edince zoruma gidiyor.

Bu hastalık borsa için en kötü hastalık adamı batıracak olan bu. Biliyorum. Ama işte aşmakta 2 yıldır zorlaniyorum.

Hayırlısı olsun diyelim hakkımızda.
    10 işlem yaptıysan yazıcan çağrı
    gümrük memuru var kayıt almalı yoksa inanmazmış
    bol kazançlar senişini bilirsin hedge ci çağrı selamlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Ne makinalarlar bunların bekçi olanlarıda var gibime geldi cart o tahta ya basıyor, cart öbür tahtaya
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Zaten ütülen bi süre sonra masadan ayrılır,işini bilenler burda kaldı, pala eleye eleye en iyileri bırakıyor olmalı. aşağıdaki sayımıza bakılırsa fed gibi bir günde 87 kişi kalmışız
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    sistem müsade etmiyor, başkalarına da dağıt dedi, sürekli merte verdirmiyor puanları napim çok zalım sistem kurmuşlar
    Diğerlerine de gönder ..niye cimrilik yapıyon kine

https://www.hisse.net/topluluk/showt...75#post5661675

Sırf ..sevgili culpable uzun zamandan sonra geldi yazdı diye bunu alıntı yapıyom haa ..yoksa dva glaza çok da umrumda değil yanee

https://www.hisse.net/topluluk/showt...75#post6006575
    Hayat hoş gerisi boş

5. Selamlar abi.

Kısa dönem için işlem avcı hikayesi gibi oluyor. Haymana da aslan vurdum he vurdun he

Orta vade iki işlem yazayım:

Tam dipten iki kağıt aldığımı düşünüyorum.

Bak bir tanesi akgrt. 2.55 ve 2.56 kademelerinde bu fakir kardeşin çizdi... sonra gene bastilar başkaları çizdi. Elleri dert görmesin.

Biri Ülker. Onu da nereden aldım grafiği bakarsan zaten görürsün ki alır almaz yazdım.

Ülker ile ilgili bir forumdaş incele demiş. Inceledim.

Bilanço gelince gene bakarım. Ama, patron kriteri hariç herhangi bir sıkıntı görmedim. Ve patron için bile ucuz olduğuna inanıyorum artık. Biraz prim yaptırsa zaten yukarı 10 kat potansiyel var 2 ye katlasa biz Allah bereket versin diyip çıkan insanlarız. Çık parada gözümüz yok.

Bak yemin ediyorum lufthansa business yerine thy ekonomi uçarım işte bizim milliyetçiliğimiz böyle bir milliyetçilik anlayışı ama kimse kıymetimizi bilmediği için malesef ülkemizden ayrıldık Haymana'ya yerleştik. Nasip diyelim ne diyelim...
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    10 işlem yaptıysan yazıcan çağrı
    gümrük memuru var kayıt almalı yoksa inanmazmış
    bol kazançlar senişini bilirsin hedge ci çağrı selamlar

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Selamlar abi.

Kısa dönem için işlem avcı hikayesi gibi oluyor. Haymana da aslan vurdum he vurdun he

Bak bir tanesi akgrt. 2.55 ve 2.56 kademelerinde bu fakir kardeşin çizdi... sonra gene bastilar başkaları çizdi. Elleri dert görmesin.

Biri Ülker. Onu da nereden aldım grafiği bakarsan zaten görürsün ki alır almaz yazdım.

Bilanço gelince gene bakarım. Ama, patron kriteri hariç herhangi bir sıkıntı görmedim. Ve patron için bile ucuz olduğuna inanıyorum artık. Biraz prim yaptırsa zaten yukarı 10 kat potansiyel var 2 ye katlasa biz Allah bereket versin diyip çıkan insanlarız. Çık parada gözümüz yok.

Bak yemin ediyorum lufthansa business yerine thy ekonomi uçarım işte bizim milliyetçiliğimiz böyle bir milliyetçilik anlayışı ama kimse kıymetimizi bilmediği için malesef ülkemizden ayrıldık Haymana'ya yerleştik. Nasip diyelim ne diyelim...
    Haymanaya havalimanı yaptılar bir de lufthansa mı iniyor vay bee ((:

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Selamlar abi.

Paranı ye boş ver .
    uzaktan kumandalı para makinaları çıkmış bir tane al .
    düğmeye her bastığında o ses yeter
    bol kazançlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Cok önemli noktaya temas ettin reis.

Bak, gladyatör gibi, şampiyonlar kaldı onlar da birbirini yiyor.

Ama buraya yeni adam gelse ne olur? Bizim tezgaha paranın yarısını aidat olarak bırakır öyle başlarlar.

Bak sana çok 1000 puanlık soruyu soruyorum:

Ülkede borsa ne zaman popüler olur tekrar?

Yurt dışında Türkiye ne zaman popüler olur tekrar?

O gün hala burada kalanlar paraya para demeyecek. Çok zengin olacaz. Para içinde yuzecez inşallah.

Bizinis klas Culpable abinin olsun ama biz de eco premium uçacaz artık anladın mı.

Abi sen hiç sirket sana business bilet alıp hanıma da bilet almak zorunda kaldın mı? Bakın sorun arıyorsanız sorunun kralı budur. Culpable abim yengeye de kendine de Bizinis basar geçer peki fakir Anadolu çomarı bu kardeşiniz ne yapacak bu durumlarda? Ben yemin ediyorum kargoda gitmeye razıyım o bisiniz parası çok koyuyor yahu.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Zaten ütülen bi süre sonra masadan ayrılır,işini bilenler burda kaldı, pala eleye eleye en iyileri bırakıyor olmalı. aşağıdaki sayımıza bakılırsa fed gibi bir günde 87 kişi kalmışız

Sayfa 645/1003 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •