Sayfa 646/751 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    hisse kar satışı yedi ya hemen gamlı baykuşlar gelmiş buraya. 9 günlük bayram sürece var, millet kar cebe yakışır deyip satıyor. merak etmeyin beklentiler alınır gerçekler satılır. bu hissede o kadar çok beklenti var ki satın alınacak. ayrıca bu spor kulübü bjk veya ts gibi öyle soluksuz yükselmez. çünkü bir çok küçük yatırımcının elinde dağınık olarak bulunmaktadır. malum taraftar sayısı ile orantılı olarak. herkesi beklentisi ( gs, ts, bjk dahil ) bu sene fenerin çok kuvvetli bir şekilde geldiği. fenerbahçenin bu sezon şampiyon olmaktan başka bir çaresi bulunmuyor. artık nasıl yapacaklar onu hep birlikte göreceğiz. yatırım tavsiyesi değildir.
    Genelde yorumlarına katılmakla beraber hisse 85 den 160 hareketi yaptı zaten 1 ayda.ilk etapta beklentiyi fiyatladı ve doğal olarak düştü düşündüğünün aksine.Biraz daha düşüp transferlerle tekrar hareket edecektir ama ben sanmıyorum öyle sezona 200 liradan fln başlasın.Tekrar bi 160-200 arası bir hareket transfer sezonunda olacaktır.120 altını çok göstereceğini düşünmüyorum çünkü trene atlayan çok olur.Bu arada GS da en kötü bir 10 hareketi yapar.Sepet yapmakta fayda var...

2.  Alıntı Originally Posted by asriel Yazıyı Oku
    Genelde yorumlarına katılmakla beraber hisse 85 den 160 hareketi yaptı zaten 1 ayda.ilk etapta beklentiyi fiyatladı ve doğal olarak düştü düşündüğünün aksine.Biraz daha düşüp transferlerle tekrar hareket edecektir ama ben sanmıyorum öyle sezona 200 liradan fln başlasın.Tekrar bi 160-200 arası bir hareket transfer sezonunda olacaktır.120 altını çok göstereceğini düşünmüyorum çünkü trene atlayan çok olur.Bu arada GS da en kötü bir 10 hareketi yapar.Sepet yapmakta fayda var...
    evet hisse dediğiniz gibi 85-160 arası bir hareket yaptı. ama bu hisse geçen yıldan bu yana neredeyse hiç prim yapmadı. ayrıca beklenti öyle az buz bir beklenti değil. José Mourinho gibi dünya çapında hemen hemen herkesin hayal bile edemeyeceği bir teknik direktörü sezon başlamadan getirmişsin, eski başkanlar helalleşmiş, taraftar barıştırılmış, artık şampiyon olmak için herkes elini taşın altına koymak için kesin kararını vermiş, paraysa para adamsa adam her şey masada, tff konusunda yakın zamanda problemler çözülmüş olacak. daha ne olsun ? 2024-2025 şampiyonluğu ne zaman fiyatlanacak ? lig başlayınca çok geç olur kanaatindeyim. ayrıca 22 haziranda takım top başı yapıyor. sonra avrupa ön elemeleri var. sonra lig başlıyor. trene binmek için bunların olmasını beklemek çok garanticilik olmaz mı ? risk olmadan kazanç olmaz. tabi ki bu yönetim ve teknik direktrörde başarısız olabilir. ama 4 büyükler dediğimiz hangi kulüp fenerbahçeden daha iyi durumda ki ? ismail kartal gibi vizyonsuz bir teknik direktörle bile 2. olmuşsun. José Mourinho gibi bir futol profu ile başarılı olamama gibi bir ihtimal düşünemiyorum doğrusu. her şeyin hayırlısı. bekleyip göreceğiz. yatırım tavsiyesi değildir.

Lukaku dan sonra yıldızlar bir bir elden kaçıyorlar.Aziz Yıldırımın da dikkat çektiği Sörloth ,Atletıco madrid ile 35 milyon yuro ya anlaşmış.Fener kimi alacak bakalım.

4.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Lukaku dan sonra yıldızlar bir bir elden kaçıyorlar.Aziz Yıldırımın da dikkat çektiği Sörloth ,Atletıco madrid ile 35 milyon yuro ya anlaşmış.Fener kimi alacak bakalım.
    Lukaku’ ya çok takılma bence.Bizde hali hazırda Batshıayi varken 35M Lukakuya verilmez.Mental sorunları olan biri ve ben o paraya açıkcası istemem.Sorloth çok daha iyi bir tercih olurdu ama onu da şu anda getirmek imkansız zaten…

5. bence avrupa kupası sonrası başlayacak transferler.

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    bence avrupa kupası sonrası başlayacak transferler.
    İyi adamlar el yakıyor,,,25 milyon yurodan başlıyor,,,,mpape 180 milyon yuroya gitmiş,,,,,vay vay vay,,,ne paralar ya.
    Bence Fener,keşfedilmemiş futbolcu aramasına geçmeli.2-3 geleceği parlak futbolcu bulsa süper olur.
    İsmail yüksel,,Arda Güler gibi.
    Ya da altyapıya iyi hoca alıp yetiştireceksin,,019,18-17-16 ne işe yarıyor,,1 tane mi iyi futbolcu çıkmaz.
    Uzun vadede kulüpler bu kadar paraları kaldıramaz,iflas ederler.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

7.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    İyi adamlar el yakıyor,,,25 milyon yurodan başlıyor,,,,mpape 180 milyon yuroya gitmiş,,,,,vay vay vay,,,ne paralar ya.
    Bence Fener,keşfedilmemiş futbolcu aramasına geçmeli.2-3 geleceği parlak futbolcu bulsa süper olur.
    İsmail yüksel,,Arda Güler gibi.
    Ya da altyapıya iyi hoca alıp yetiştireceksin,,019,18-17-16 ne işe yarıyor,,1 tane mi iyi futbolcu çıkmaz.
    Uzun vadede kulüpler bu kadar paraları kaldıramaz,iflas ederler.
    Hocam sen de bir karar ver yıldız mı genç mi almalıyız? Zaten Ali koç ilk geldiğinde dediğin gibi yaptı.Elif elmas,Kim min jae,ferdi,arda bunlar tutanlar.Tutmayan da onlarca futbolcu oldu.Fener’in artık şampiyon olmaktan başka çaresi yok.Bunun için de özellikle winner oyuncular lazım takıma yaşına çok takılmadan.Dzeko,Tadic,Mertens,Eto’o,Drogba,Kuyt.. vs uzar gider bu liste.Bizim gibi bir ligte bu tip adamlar hep iş yapar.Daha genci olursa ne ala ama ben 32-35 arası kaliteli,iş ahlakı olan yıldızlara da okeyim.Lukaku bunlardan biri değil mesela o yüzden hele bu paraya asla istemem.

Şampiyon olmak için yıldız futbolcu şart,tamam,harmanlamak için diyorum,1-2 tane geleceği parlak,çok koşan adam diye.
    Hem takım para kazanır,hem takımı sırtlar.
    Ali Koç ne dedi,,çok para veren olursa Ferdiyi bile veririz,,,geleceği parlak oyuncu alt liglerde arayip bulunabilir,,direk 11 de oynatmasan bile,yetiştirirsin,sonra pahalıya satarsın,,AB hep böyle yapıyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 646/751 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •