Sayfa 646/1003 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. O da hirsiz diye bir sekilde vicdanlarin sogutulmasi lazim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Reuters tan Bilal Erdoğan haberi hakkında açıklama: Haberimizin akasındayız..

Reuters, AKP li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın oğlu Bilal Erdoğan ın adının geçtiği bir yolsuzluk şikayetinin ABD ve İsveç savcıları tarafından incelendiğine dair yayımladıkları haberin arkasında olduklarını açıkladı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
    http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=414344
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    her şer de bir hayır vardır derler. 2015 te kalp krizi geçirmiştim.gecen gün yine geçirdim. Bu sefer stand te taktılar. Şimdi bana kaç puan gelir buradan .ve bende fywdalanabilirmiyim bu o tv indiriminden
    Bildiğim kadarıyla felçliler bile rapor almakta zorlanıyor. Mehmet Şimşek talimat vermiş mümkünse rapor vermeyin raporu olanları iptal edin diye. Normalde covid den beri denetleme yoktu. Şimdi 15 gün arayla iki kez gelmişler evin varsa evine değer biçiyor ince ince doğrayıp geçiyorlar dedi. Denetleyen kişi raporları iptal için talimat geldi bahane arıyoruz demiş. Bana da muhtemelen bayram sonrası gelirler geldiklerinde yazarım.

4.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    her şer de bir hayır vardır derler. 2015 te kalp krizi geçirmiştim.gecen gün yine geçirdim. Bu sefer stand te taktılar. Şimdi bana kaç puan gelir buradan .ve bende fywdalanabilirmiyim bu o tv indiriminden
    Öncelikle geçmiş olsun. Felçli olanlara bile sorun çıkarıyorlar. Ben akülü tekerlekli sandalye için rapor almaya çalıştım vermedi kolun var yeter diye. Elin kolun sağlamsa gerek yok dedi. Güç kuvvet testi yok. Kolum yırtık ve akülü arabayı kendimiz aldık bırak çevirmeyi joystick kullanmak bile benim için acı vericidir. Ha raporu veren yerde torpilin var büyük o başka

Şey, Temmuz ayına yukarı bir iğne atarak başlayacak gibi geliyor.
    Sonrasında nöbetçiler 26,01 seviyesinde dizginler diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Valla bu seçimde Chp’ye 50 milyon dolar hazine yardımı geldi.

(Dolar 20 idi o zaman, 1 milyar lira.)

Bu hazine yardımı buralara kullanılabiliyormu bilmiyorum.
    Kendin bile inanmıyorsun ama yine de paylaşmaktan geri durmuyorsun ak trol müsün nesin?

7.  Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Kendin bile inanmıyorsun ama yine de paylaşmaktan geri durmuyorsun ak trol müsün nesin?
    böyle bir şey olacak ta a haber otel faturasını çarşaf çarşaf yayınlamayacak, hele ki faturayı ibraz etmesinler oteli kapatırlar alimala..

Sadece stent ile alamazsiniz. Ciddi kalp yetmezliginiz varsa olabilir.
     Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 646/1003 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •