Neye niyet neye kismet
Düşsede lönklesek deye beklerken herif fışkırttı
10610 dan şortumu giydim bende![]()
Neye niyet neye kismet
Düşsede lönklesek deye beklerken herif fışkırttı
10610 dan şortumu giydim bende![]()
Hamdım Piştim Yandım
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
8d
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'nin geleceğinde teröre de, terör takviyeli siyasete de yer yok. Cumhur İttifakı olarak bu konuda tam bir mutabakat içindeyiz" - AA
Bahçeli kaç haftadır apo mecliste gelsin konuşsun diyor mesala şimdi kime inanıcaz.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
11d
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin güvenliği için sınır ötesi operasyonlarımız her zaman gündemimizde. Tehdit hissedersek her an başlayacak hazırlığımız mevcut
normal şartlarda bu çıkışla bile satması gerek borsanın ama bir elle tutuyorlar
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
9d
Cumhurbaşkanı Erdoğan:"(Trump'ın seçilmesi) Temennimiz odur ki, Türkiye ile Amerika Birleşik Devletleri arasında çok daha farklı bir süreç başlamış olsun." - AA
piyasa dolu tarafı satın alıyor hikaye olmadığı için ama Cumhurbaşkanı bile flu bakıyor ne olacağı belli değil benim anladığım konuşmalarından
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sonuç olarak tamamen makina odaklı sene sonu yaşarız bam aşağı bam yukarı kötü haber gelirse çift bam iyi haber gelirse çift bam yukarıkimsenin gazı ile ne tahta alın nede pozisyon açın hayal satan çok tahta satanda bu borsada senelerdir böyle.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Herif çuvala soktu bizi sindoma abi, neytcüük
Hamdım Piştim Yandım
düşüş bitti deyip dibi işaretlemiştik ya Bozkurt patron.. hatta sen orta vade aralığa kadar dip demiştin.. ben uzun vade 5-10 yıllık dip bakınıyorum demiştm .. short nerden çıktı ? neyse belli olmaz .. kapanışa daha çok var .. bir şekilde günü kurtarırsın inş ...bol şans/kazanç ...ytd kısmet ..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Yer İmleri