Sayfa 647/1000 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: Viop LX

1. Neye niyet neye kismet
    Düşsede lönklesek deye beklerken herif fışkırttı
    10610 dan şortumu giydim bende
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    şortların stoplarına oynadı bence..
    RTE konuşuyor kontrollü borsa olduğumuzdan işini gelenleri cımbızlayıp alıyor geçen faiz le ilgili düşüncemi biliyorsunuz dediğinden beri faiz inicek diye aralıkta fiyatlama var
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·
    8d
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'nin geleceğinde teröre de, terör takviyeli siyasete de yer yok. Cumhur İttifakı olarak bu konuda tam bir mutabakat içindeyiz" - AA

Bahçeli kaç haftadır apo mecliste gelsin konuşsun diyor mesala şimdi kime inanıcaz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·
    11d
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin güvenliği için sınır ötesi operasyonlarımız her zaman gündemimizde. Tehdit hissedersek her an başlayacak hazırlığımız mevcut

normal şartlarda bu çıkışla bile satması gerek borsanın ama bir elle tutuyorlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·
    9d
    Cumhurbaşkanı Erdoğan:"(Trump'ın seçilmesi) Temennimiz odur ki, Türkiye ile Amerika Birleşik Devletleri arasında çok daha farklı bir süreç başlamış olsun." - AA

piyasa dolu tarafı satın alıyor hikaye olmadığı için ama Cumhurbaşkanı bile flu bakıyor ne olacağı belli değil benim anladığım konuşmalarından
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Sonuç olarak tamamen makina odaklı sene sonu yaşarız bam aşağı bam yukarı kötü haber gelirse çift bam iyi haber gelirse çift bam yukarıkimsenin gazı ile ne tahta alın nede pozisyon açın hayal satan çok tahta satanda bu borsada senelerdir böyle.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Herif çuvala soktu bizi sindoma abi, neytcüük
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif çuvala soktu bizi sindoma abi, neytcüük
    düşüş bitti deyip dibi işaretlemiştik ya Bozkurt patron.. hatta sen orta vade aralığa kadar dip demiştin.. ben uzun vade 5-10 yıllık dip bakınıyorum demiştm .. short nerden çıktı ? neyse belli olmaz .. kapanışa daha çok var .. bir şekilde günü kurtarırsın inş ...bol şans/kazanç ...ytd kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 647/1000 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •