Sayfa 647/1001 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: Viop LXVI

degerli okuyucularim....

topigimi.....eylulde....bu zamanlama.....acacagim....aldigim kaartlarin cogu ikiye katlayacak....biraz sabiredin....DONUSUM MUHTESEM OLACAK....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. imamoglu gapı kapandımı tası taragı toplayacak o kadar çok kişi tanıyorumki...

yeterki oraya gelsin diyorlar...bırak borsayı ülke borsasını terk edecekler...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

KKM kapatildi.....orada kalan yatirimcilar.....KURUMSAL YATIRIMCILARDI.....o yawriler borsaya gelecek....MALI ONLARA VERECEGIM....bunu mal alirken yazdim.

kuzu dedin ni.....40 kerre dusuneceksin ki.....kuzu nun bi kerre dusundugune ulasasin....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    imamoglu gapı kapandımı tası taragı toplayacak o kadar çok kişi tanıyorumki...

yeterki oraya gelsin diyorlar...bırak borsayı ülke borsasını terk edecekler...
    yokya 14 binciler dolu yine en tepede satıp en dipte alıcaklar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    14-24-11 tl rakamların hiçbir önemi yok...

aslolan budur...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ve bunu....

herkesin gozune SOKA SOKA yapacagiz laz bulut....hersey acikta.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

aslolan budur...

evet akcay....

buna oynadik....3 dolar endekse.....to[pigimde grafini astim....ILK HEDEF BU DEDIM.

2.80 DEYIZ.....bulutun grafini izleyin....benim yakin vade grafcim o....hakkini yemiyim...catlak pezeveng.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

aslolan budur...

kırmızı çizginin oradan benim beklenti 2.98-3.00 dolar sağ omuz 2.50 bölgesine doğru düzeltme .
    eylül 15 de sonra dünya ile beraber düzeltme böyle bir seneryom
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 647/1001 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •