Sağlık Bakanlığı bilim kurulu toplantısı sona erdi , Bakan Koca birazdan açıklama yapacak
Sağlık Bakanlığı bilim kurulu toplantısı sona erdi , Bakan Koca birazdan açıklama yapacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Soma maden faciasının 6. Yılı ..
Yaralı madencinin "Çizmelerimi çıkarayım mı?" Sözü hala aklımızda .. Canı burnundayken bile kendinden başka herşeyi düşünen, kalbi tertemiz bu insanlar hala adalet bekliyor .. 301 kişinin hayatını kaybettiği facia ile ilgili dava hala devam ediyor ..
Geç gelen adalet adalet mi ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı : Dünyanın imrendiği bir başarı yaşıyoruz , bu başarının sahibi tedbirlere uyan sizlersiniz , sorumluluğunu tek teknelerine getiren 83 milyondur
Reyis maden kazalarını örneklerken, yakın tarih olarak 40 ila 100 yıl öncesinden örnekler vermişti.
Buna rağmen, Soma madenci kasabasıdır tıpkı benim memleketim gibi, ilk seçimlerde sandıkları patlattı.
Neymiş ölen madenciler Somalı değilmişte ondanmış, 301 köpek ölse bu denmez!
Insanlığın öldüğü yerde, ne adaleti?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Sağlık Bakanı : İlk vakadan 8 hafta geçti bu uzun bir süre değil , tedbiri asla bırakmamalıyız , tedbire uyulmayan 1 gün bile tabloyu değiştirebilir “
Sağlık Bakanı : Test kapasitemiz 50 bine ulaşmış olmasına rağmen yaşadığımız gerileme sebebiyle bu kadar fazla sayıda teste ihtiyacımız olmuyor
Sağlık Bakanı : İyileşen hasta sayımız, toplam hasta sayımızın yüzde 70'ine ulaştı. 141 bin 475 hastamızdan 98 bin 889'u sağlığına kavuştu
Sağlık Bakanı : Hastalığın 5. Haftasından itibaren iyi bir duruma gelmeye başladık , şu an salgın kontrol altındadır ama tedbiri asla bırakmamalıyız .
Yer İmleri