Sayfa 648/1002 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    zero portföyden haber alan oldu mu ? şehriye endeksi fönü ne zaman açılacakmış tefasa ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. bistte payı olan fonlar için fırtına gibi gündü..zor sınavdı..yarın sınav sonuçları açıklanacak..

3.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    Temmuz 2020'de almış olduğum AFT, TTE ve GMA, bugün baktığımda ve dolarla kıyasladığımda, aldığım tarihe göre doların getirisini geçmiş... keza ocak 2021'de aldığım IPJ de doları geçmiş... kıyaslamayı basit şekilde, dolara koysaydım ne olurdu şeklinde yapıyorum.. bunların karşısında ocak 2021'de aldığım TCD ile, mart 2021'de aldığım NNF ise dolara karşı yüzde 15/20 arasında kaybettirmiş şu an için... buradan anlıyorum ki, fonlara günlük, haftalık hatta aylık bakmak bir şey kazandırmıyor. fazla kıpraşmamak ve sabırlı olmak en iyisi diye düşünüyorum... NNF ve TCD'nin de zararları telafi edip toparlayacağını umut ediyorum... ekleme olarak önümüzdeki dönemde ITP, IPV, TGE ve TMG'yi de düşünüyorum...
    nasd** olmuş 16k..1 yıl sonunda %18 garantisi olan faiz yerine bunları seçtiğine göre gelecek yılsonu beklentin en az dolar 11 lira, nasd** 18k demektir. cidden iddialı bi duruş.

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bistte payı olan fonlar için fırtına gibi gündü..zor sınavdı..yarın sınav sonuçları açıklanacak..
    Yerlerinden kıpırdamadıkları için gün içi oynaklık ekstra bir fayda ya da zarar getirmeyecektir fonlar için.

5.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    Temmuz 2020'de almış olduğum AFT, TTE ve GMA, bugün baktığımda ve dolarla kıyasladığımda, aldığım tarihe göre doların getirisini geçmiş... keza ocak 2021'de aldığım IPJ de doları geçmiş... kıyaslamayı basit şekilde, dolara koysaydım ne olurdu şeklinde yapıyorum.. bunların karşısında ocak 2021'de aldığım TCD ile, mart 2021'de aldığım NNF ise dolara karşı yüzde 15/20 arasında kaybettirmiş şu an için... buradan anlıyorum ki, fonlara günlük, haftalık hatta aylık bakmak bir şey kazandırmıyor. fazla kıpraşmamak ve sabırlı olmak en iyisi diye düşünüyorum... NNF ve TCD'nin de zararları telafi edip toparlayacağını umut ediyorum... ekleme olarak önümüzdeki dönemde ITP, IPV, TGE ve TMG'yi de düşünüyorum...
    Yatırım zamanlaması çok doğru olmuş. Trendi yakaladığın için şanslı olduğunu bil. Piyasayı çözdüğünü düşünme derim.

6.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Yatırım zamanlaması çok doğru olmuş. Trendi yakaladığın için şanslı olduğunu bil. Piyasayı çözdüğünü düşünme derim.
    hem dolar hem nasd** terse giderse de duble zarar yazar yanliz, o getirinin buyuk kismi dolar artışından geliyor zaten

7.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    zero portföyden haber alan oldu mu ? şehriye endeksi fönü ne zaman açılacakmış tefasa ?
    O fonu alabilmek için şu şartların gerçekleşmesi lazım.

"Yatırımcıların Bahrain Stock Exchange, The Dhaka Stock Exchange, Egyptian Stock Exchange, Indonesia Stock Exchange, The Amman Stock Exchange, Kazakhstan Stock Exchange, Kuwait Stock Exchange, The Beirut Stock Exchange, The Bursa Malaysia, Casablanca Stock Exchange, The Nigerian Stock Exchange, The Pakistan Stock Exchange, Qatar Exchange, Saudi Stock Exchange, Tunis Stock Exchange, Borsa İstanbul, Dubai Financial Market, Abu Dhabi Securities Exchange, Muscat Securities Market ve The Bourse Régionale des Valeurs Mobilières 2 piyasalarının tümünün açık olduğu günlerde saat 13:30’a kadar verdikleri katılma payı alım talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden yerine getirilir.

İşlem günleri Pazartesi-Cuma olan piyasalar; Indonesia Stock Exchange, Kzakhstan Stock Exchange, The Beirut
    Stock Exchange, The Bursa Malaysia, Casablanca Stock Exchange, The Nigerian Stock Exchange, The Pakistan Stock
    Exchange, Tunis Stock Exchange, The Bourse Régionale des Valeurs Mobilières, Borsa İstanbul.
    İşlem günleri Pazar-Perşembe olan piyasalar; Bahrain Stock Exchange, The Dhaka Stock Exchange, Egyptian Stock
    Exchange, The Amman Stock Exchange, Kuwait Stock Exchange, Qatar Stock Exchange, Saudi Stock Exchange, Dubai
    Financial Market, Abu Dhabi Securities Exchange, Muscat Securities Market.

Tabi buna yurt içi piyasalarının da açık olması şartını da ekleyelim.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    sonuç ? fön tefasa ne zaman açılacakmış ? sörüme da yanit alabilirsem
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 648/1002 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •