Başkan önce TL olarak bir kirsin elbet ötekine de sıra gelir. TL kırmadan dolar bazlı nasıl kirsin?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkan önce TL olarak bir kirsin elbet ötekine de sıra gelir. TL kırmadan dolar bazlı nasıl kirsin?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir türlü yükseliş beğendiremedik, millet neyin kafasında anamıyorum..Az mı geliyor yükseliş, kaldıraç kullanmayı mı bilmiyorsunuz..burası vob topiği değil mi?
Yükseliş öngörüyorsan, hatta hangi hisselerle olacağını tahmin edebiliyorsan, endeks long yap, hisse long yap daha fazla kazan.
Mesele yönü bilmektir...1,5 aydır %30 aşan bir endeks yükselişi var...hisse bazında endeks30 da %50 den fazla çıkan hisseler var...dümdüz, kabak gibi bir trend var...daha ne istiyorsunuz, ancak vır vır.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Burası tarikat olmuş. Borsa düşse o kadar rahatlayacak ki bazı kisiler fişekler atacaklar. Bari Mayıs i beklesinler az biraz sendeleyince rahatlarlar. Çıkacak diyenlere aforoz timleri hazir
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 dolardan aşağı vermem garanı...
Şimdi bu trend bir noktada sonlanacak...2500 civarları ideal dönüş noktası olabilir...belki buralardan döner, bilemem..sinyal gelince oradan da short yapılıp para kazanılabilir.
Yani bist gitmiyor, ya da enflasyon kadar gitmiyor diye ağlamanın bir anlamı yok...salt hisse taşıyanlar ağlasa, tamam diyeceğim..bu başlıktakilerin ağlaması bana tuhaf geliyor...%40 lık yükseliş, sonra %10 luk düşüş, sonra bir %20 daha yükseliş...trendler dalgasız, düzgün-sağlıklı olsun...hisseci bu işten %50 kazanmış olur....vadelideki adam kaldıraç miktarına göre %100-%200 kazanabilir...artık onun becerisine kalmış.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
sorma yahu...sanki sadece short tan para kazanılıyor, longtan para kazanmak yasak...ama bir kaç kişi var işleri güçleri algı...art niyetli olduklarını düşünüyorum.
bir ara desperado haber ajansı vardı...boyuna felaket tellallığı yapıyordu...kabak gibi bir trend başladı o felaket tellallığı döneminde..şimdi de yok ortalıkta...belki de almıştır o da...görevini ifa etti gitti...düşüş başlayınca gelir belki.
bu başlıkta müthiş bir körlük var...iki yönlü düşünülebilmesi gerekirken böyle...hisseciler bile yükselişe bu kadar körü körüne bağlı değil...burada öyle bir short algısı var yani.
Mart ayı başından bu yana, dolar bazlı da baksak yurtdışı endeksler bazlı da baksak net yükseliş var. 137 cent'ten 164 cent'e gelmiş bir endeks var. Aşağıda gelişmekte olan ülkeler endeksine göre dolar bazlı XU100 grafiği. 2021 Mart'tan bu yana en iyi durumdayız.
Bence bu bir çok net yerli yatırımcı rallisi. Enflasyon nedeniyle ne yapacağını şaşıran yerli yatırımcı hisselere sarılıyor. Yabancı satışlarını da karşılıyorlar. Bu saadet KKM patlayıncaya kadar devam eder. Bu arada yerli yatırımcının ana oyuncu olduğu bir borsada bir aylık yükselişi yarım seansta vermek ihtimali her zaman mevcut.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
işfin banko hisseydi bana göre
![]()
Yer İmleri