Sayfa 648/653 İlkİlk ... 148548598638646647648649650 ... SonSon
Arama sonucu : 5220 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Çankırı Üniversitesi Rektörü Harun Çiftçi’nin döner sermayeden aldığı 1.2 milyon TL'lik maaş gündem olmuşken, benzer bir tablo Karabük Üniversitesi’nde ortaya çıktı. Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın, farklı kalemlerden her ay 1.2 milyon TL gelir elde ettiği iddia edildi.

Ülke bazılarının çiftliğine dönüşmüş.
    Bunlar konuşulmasın diye her hafta sonu ha bire dalga haberi.
    Ergenekon 'da galiba 12 dalga vardı. Bu hızla seçime kadar IBB'de kaç dalga olur sizce?

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Çankırı Üniversitesi Rektörü Harun Çiftçi’nin döner sermayeden aldığı 1.2 milyon TL'lik maaş gündem olmuşken, benzer bir tablo Karabük Üniversitesi’nde ortaya çıktı. Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın, farklı kalemlerden her ay 1.2 milyon TL gelir elde ettiği iddia edildi.

Ülke bazılarının çiftliğine dönüşmüş.
    Bunlar konuşulmasın diye her hafta sonu ha bire dalga haberi.
    Ergenekon 'da galiba 12 dalga vardı. Bu hızla seçime kadar IBB'de kaç dalga olur sizce?
    Kaç dalga olur orayı bilemeyiz ama bu şartlarda kimse çivi çakmaz. Eski çivilerden dökülen olur. Çivisi sağlam olanlar da zam yapar. Aslında hepsini zehirlemek öldürmek istiyorlar ama daha o aşamaya gelmedik.

3. Ah be keşke İzmir belediyesinde is bulabilsem

https://www.facebook.com/share/p/16Uz8AsKx6/

4. Gazeteci Cem Küçük, TGRT Haber canlı yayınında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik operasyonlara dair bir 'öngörü'de bulunarak, "Bana göre İSPARK'a da bir operasyon olur. Operasyon yapılmayan bir tek İSPARK kaldı. İSPARK dışında başka iştirake olacağını düşünmüyorum" demişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cem Küçük'ün İBB operasyonlarına yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Ah be keşke İzmir belediyesinde is bulabilsem

https://www.facebook.com/share/p/16Uz8AsKx6/
    Gamet bey,
    Sen anca kemeraltindaki kent lokantasinda 50 TL ye 3 kap yemek yersin.
    Afiyet olsun efendim.

Not: Ucyol Gercek Bursa kebabinda iskender sozum soz.
    Sn Bosporos un dedigi gibi;
    iskender yemezsek bir sure sonra karsilikli soda iceriz.
    [emoji23]

OECD üyesi ülkelerde yıllık kira enflasyonu...!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Gamet bey,
    Sen anca kemeraltindaki kent lokantasinda 50 TL ye 3 kap yemek yersin.
    Afiyet olsun efendim.

Not: Ucyol Gercek Bursa kebabinda iskender sozum soz.
    Sn Bosporos un dedigi gibi;
    iskender yemezsek bir sure sonra karsilikli soda iceriz.
    [emoji23]
    Reha başkanım ona İzmir büyükşehir belediyesinden daha fazla kazanacağı işi bulmuş da kendisi yok. Bidon indirip kaldıracakmış sadece. Nasıl bir iş diye sordum ben yapayım dedim senin yapacağın iş değil dedi özel yetenek istiyormuş bu iş

Sayfa 648/653 İlkİlk ... 148548598638646647648649650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •