Sayfa 648/1003 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Viop LXIII

1. Sabaha kadar sosyal medya baktım eş dost kim bu karara sevinmiş hepsinin telefonunu engelleyip sildim. Elimde hisse yok. İslamcı dediklerini gruptayım. Hayatımda ilk defa CHP ye oy verecem sayelerinde. Ülkücülerde CHP ye verecekler

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Keçiörende sandık konam yer sayısı az olduğundan mı yoksa insanlar patlama noktasında olduğundan mı bilemedim sandıklar patladı adeta
    Her yaştan insan var ve inanılmaz derecede türbanlı ve çarşaflıvar
    Hiçbirinin chp işe alakası olduğunu sanmam
    Sosyal medyada okuduğum kadarıyla şuanki mevcut dönemde kimin ne sıkıntısı varsa memnun değilse sesini duyurmak için tepkisini koyuyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Resmi :
    Ekrem İmamoğlu Terör soruşturmasından adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken , yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklandı .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yalnız halktv ile sözcü tv 180 derece farklı haberler veriyor.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Son dakik a
    İmamoglu terör suclamasindan serbest.
    dayı oynar bu oyunu... 1 yaz çıtak dayuya

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    çekemem başganım... kendin diyon

angara'nın gördüğü EN BÜYÜK H....'ın kalesinde olanları, sen yazmışsın... ve bu h.....ı bu keçiörenliler kaç sefer seçti ?

bu durumda , terörden alabilirler mi ? sıfır ihtimal
    alttakini yazarken, son gelişmeden haberim yok idi

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    santranç oynuyorlar
    23 marta ön seçim koy.. (kaleyi taktaya sür )

seçimden önce imamoğlunu al... tam ön seçim zamanı 3-5 suçtan tutukla, en büyüğünü beklet (bir fil, bir at 2 piyon al... veziri bunalt )

ön seçimde neler oluyor, Türkiye'deki akşama kadar neler oluyor (halk senin vezirine ve şahına, komple masaya nasıl göz dikmiş hesap et )

baktın ki, halk masayı devürecek... vezirden baskıyı geri çek

heçbirşey olmamış gibi oyuna devam et

6. Tutuksuz halde devam ederler dedim tutmadı. İstanbul belediye başkanı kaçma şüphesi ile tutuklu. Ulan adam kaçsa zaten bütün kazanımlarını kaybeder, iktidarın büyük avantajına olur.

7.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Avrupa hikayesine en çok akp liler atlamisti
    Geçen hafta feci battilar
    Çok tepkililer
    Tokatlı da dün yazdığına istinaden Çok büyük zarar etmiş
    Ahfado keza bir iki kişi daha vardı
    Hayat böyle garip işte yanlışlarına yillarca evet dediğin adamın bir yanlış kararının daha olmaması için orda bekliyorsun bir umutla
    İşkembeden sallama nerden biliyorsun battığımı..
    Endeks kontratım 2/3 kontratı geçmez kaldı ki onuda % 6 zarar ile ilk gün kapadım .
    Oyakc hisse malyetim ise 22 lerde son 3 seansta düşüş ,% 5-6 civarı yazdıklarına dikkat et bilmediğin tanımadığın maliyetinin ne olduğunu bilmediğin kişilerin battığını her fırsat bulduğunda burada yazma.

8. Araya bi
    zamma zam geçirmişler.
    Ve 3 güne yaymislar.
    Karışıklık olmasın Gençler.
    Benzinciler ilk sizi pompaya dayacaklar.
    Ben dizelciyim.2 .gün sıra bana gelecek.
    Deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

BEKLENEN ZAM YUKARI ÇEKİLDİ

Salı günü itibarıyla benzin fiyatlarında 1,30 TL'lik artış beklenirken, haftanın son işlem gününde yaşanan kur artışları nedeniyle zam tutarı litre başına 1,52 TL'ye yükseltildi.

Benzinde yapılması planlanan 1,52 TL'lik artışın pazartesiyi salıya bağlayan gece itibarıyla pompaya yansıması beklenirken, çarşamba günü motorin fiyatlarında da 1,1 TL'lik artış bekleniyor.

Son olarak perşembe günü otogaz fiyatlarındaki 65 kuruşluk zam beklentisi de 70 kuruşa yükseltildi.

Sayfa 648/1003 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •