Sabaha kadar sosyal medya baktım eş dost kim bu karara sevinmiş hepsinin telefonunu engelleyip sildim. Elimde hisse yok. İslamcı dediklerini gruptayım. Hayatımda ilk defa CHP ye oy verecem sayelerinde. Ülkücülerde CHP ye verecekler
Sabaha kadar sosyal medya baktım eş dost kim bu karara sevinmiş hepsinin telefonunu engelleyip sildim. Elimde hisse yok. İslamcı dediklerini gruptayım. Hayatımda ilk defa CHP ye oy verecem sayelerinde. Ülkücülerde CHP ye verecekler
Resmi :
Ekrem İmamoğlu Terör soruşturmasından adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken , yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklandı .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yalnız halktv ile sözcü tv 180 derece farklı haberler veriyor.
bir halt olacağı yok.
Tutuksuz halde devam ederler dedim tutmadı. İstanbul belediye başkanı kaçma şüphesi ile tutuklu. Ulan adam kaçsa zaten bütün kazanımlarını kaybeder, iktidarın büyük avantajına olur.
İşkembeden sallama nerden biliyorsun battığımı..
Endeks kontratım 2/3 kontratı geçmez kaldı ki onuda % 6 zarar ile ilk gün kapadım .
Oyakc hisse malyetim ise 22 lerde son 3 seansta düşüş ,% 5-6 civarı yazdıklarına dikkat et bilmediğin tanımadığın maliyetinin ne olduğunu bilmediğin kişilerin battığını her fırsat bulduğunda burada yazma.
Araya bi
zamma zam geçirmişler.
Ve 3 güne yaymislar.
Karışıklık olmasın Gençler.
Benzinciler ilk sizi pompaya dayacaklar.
Ben dizelciyim.2 .gün sıra bana gelecek.
Deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
BEKLENEN ZAM YUKARI ÇEKİLDİ
Salı günü itibarıyla benzin fiyatlarında 1,30 TL'lik artış beklenirken, haftanın son işlem gününde yaşanan kur artışları nedeniyle zam tutarı litre başına 1,52 TL'ye yükseltildi.
Benzinde yapılması planlanan 1,52 TL'lik artışın pazartesiyi salıya bağlayan gece itibarıyla pompaya yansıması beklenirken, çarşamba günü motorin fiyatlarında da 1,1 TL'lik artış bekleniyor.
Son olarak perşembe günü otogaz fiyatlarındaki 65 kuruşluk zam beklentisi de 70 kuruşa yükseltildi.
Yer İmleri