Originally Posted by Batman üstadım arada sarıkız yorumları alalım malum borsadan pek çakmıyorum bize uzun vadeli araçlar işaret edin myfinans ustadım gibi Ustadim kacirmissimiz sanirim Kisa zamanda onstan 2k uzeri deneme bekliyorum Ytd
Originally Posted by Webster Ustadim kacirmissimiz sanirim Kisa zamanda onstan 2k uzeri deneme bekliyorum Ytd yatırım yaptınız mı ustadım altına
Originally Posted by Foçabeyi Üstad elimden bu kadar geliyor. Siz asıl üstadlarımızın yönlendirmesi ve desteği olsa daha çok şey çıkarırım. Tecrübelerinizi ve yorumlarınızı eksik etmeyin Tevetcuhunuz ustadimm Syg
Originally Posted by Batman üstadım arada sarıkız yorumları alalım malum borsadan pek çakmıyorum bize uzun vadeli araçlar işaret edin myfinans ustadım gibi Uzun vade icin kademeli thy depoliyorum
Originally Posted by Webster Uzun vade icin kademeli thy depoliyorum corona onlemleri artarsa THy ye pek yaramaz gibi
Deli hasan uleeeeeeeen Luks yasama gectim yine
Originally Posted by Webster Deli hasan uleeeeeeeen Luks yasama gectim yine DGATE'i yürütemedin mi üstad?
Originally Posted by Foçabeyi DGATE'i yürütemedin mi üstad? Dgate saglam hissedir İki gundur yukariyi deniyor ama uclerden ceviriyorlar Bu tavanin habercisi Ytd
Forum Rules
Yer İmleri