Originally Posted by myfinans Ama şu anda nkolay bono günlük 13 ile hepsinin önünde olabilir. ben orayı takip etmiyorum FİL, OSL, GBL bu üçü ile idare ediyorum
Epey analiz ettim. PPF lerde en iyileri kesinlikle OSL ve PPZ. TL paramı yarı yarıya bu ikisine böleceğim günlük harcamalar için. Diğerleri geride kalıyor. bunların en son emir giriş saatlerini nereden öğrenebiliriz? 13:30 dan önce emir kabul ederler mi? Originally Posted by regal1 olabilir. ben orayı takip etmiyorum FİL, OSL, GBL bu üçü ile idare ediyorum
Originally Posted by sadecegrafik Epey analiz ettim. PPF lerde en iyileri kesinlikle OSL ve PPZ. TL paramı yarı yarıya bu ikisine böleceğim günlük harcamalar için. Diğerleri geride kalıyor. bunların en son emir giriş saatlerini nereden öğrenebiliriz? 13:30 dan önce emir kabul ederler mi? OSL PPF değil yanlız KVBA fonu.
Farketmez. Valörü olmayan fonlar diyelim o zaman ha PPF ha KVBA. aynı gün likit oluyor. likitlerde OSL ve PPZ kral bu aralar. Originally Posted by myfinans OSL PPF değil yanlız KVBA fonu.
Originally Posted by sadecegrafik Epey analiz ettim. PPF lerde en iyileri kesinlikle OSL ve PPZ. TL paramı yarı yarıya bu ikisine böleceğim günlük harcamalar için. Diğerleri geride kalıyor. bunların en son emir giriş saatlerini nereden öğrenebiliriz? 13:30 dan önce emir kabul ederler mi? 13,30 GEÇERLİ, PPZ yi de sizden duydum. onuda takibe alıyorum. teşekkür ederim.
Forum Rules
Yer İmleri