Sayfa 649/1024 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by UFUK ARIKAN Yazıyı Oku
    bugün İzmir de pazara gittim ceviz büyüklüğünde salihli kirazın 1,5 kilosunu 10tl den
    pembe domat kendi ellerimle seçtim 2 tl den 4 kilo tam söğüşlük ince kabuk ve de sağlam,

ve son olarak sayın Dudu siz enginar işinde hem geç kalmışınız hem de pahalı almışınız bu zamandaki enginarlar kartlamıştır , damarlı olur,
    bizim burda o enginarı 50 kuruşa hemde ayıklamışlar göbek satıyorlar10 tanesi 5 lira valla,
    biz yüzüne bakmıyoruz en pahalı zamanda 2,5 lira sakız cinsini yeriz bayrampaşa kalın ve damarlı olur, urla çeşmealtı enginarı ilk ağızda kalın saplı babaçko olacak ve onu yapraklarını kartlarını ayıklayıp yapraklı olarak
    tüketeceksiniz, gözünü sevdiğim İzmir başka yahu
    Benim aldigim enginar da Bayrampasa, ayiklanmis suyun icinde beserli paketlerde tanesi 2.5 TL.
    Izmir tabii ki farkli bir yer.
    90 tane aldim 225 TL verdim.
    Her hafta 5 tane cikarip bezelye ile pisirttirip yiyorum.
    Karaciger icin cok faydali, tavsiye ederim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    tezgah altı faiz derken
    yahu topicte bir manav tezhahı eksikti.
    Birisi tezgahin alti, digeri ustu, ikisi de tezgah ama farkli.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Finans 1 milyon üstüne 14.80 yapmış..

4. istanbulda gıda fiyatlarının bu kadar yüksek olmasının bir nedeni de navlun fiyatlarının bir önceki seneye göre artmış olması.
    3.köprü fiyatları ciddi artırdı diye düşünüyorum. artık kamyonlar harem-sirkeciyi de kullanamayacaklar.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim aldigim enginar da Bayrampasa, ayiklanmis suyun icinde beserli paketlerde tanesi 2.5 TL.
    Izmir tabii ki farkli bir yer.
    90 tane aldim 225 TL verdim.
    Her hafta 5 tane cikarip bezelye ile pisirttirip yiyorum.
    Karaciger icin cok faydali, tavsiye ederim.
    Syg,
    Karaciğere herhangi bir faydasının olmadığını yeni yapılan bir çalışma göstermiş. Bu bilgiyi tv'de bir doktor söylüyordu. Bir kaç hafta önce denk gelmiştim.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Karaciğere herhangi bir faydasının olmadığını yeni yapılan bir çalışma göstermiş. Bu bilgiyi tv'de bir doktor söylüyordu. Bir kaç hafta önce denk gelmiştim.
    Zaten bu şuna faydalı buna faydalı onarıyor muhabbetleri daha çok "zararlı şeyleri rahatça tüketin, sonra şunu yersiniz onarır" demek gibi bir şey, yediğimiz içtiğimiz herşeye ve bulunduğumuz ortama dikkat etmek lazım, gerçi ikincisini çok değiştirme şansı olmuyor ama bulunduğumuz ortamdaki elektronik kirlilik sağlığımızı olumsuz etkiliyor...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7. Arkadaşlar sadece faiz oranlarını paylaşsak nasıl olur..
    Enginar,Kiraz,Ceviz..Mevzu uzayacak çünkü...

İyi meyve sebze nereden alınır başlığı açın buneya sayfalarca aynı muhabbet var .

Sayfa 649/1024 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •