Sayfa 648/1024 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Realtor Yazıyı Oku
    100K üstü usd güncel aylık oran bilen varmı?
    3.70 verdi halk.
    Bügün Rodeo 32-60 gün %4.20 bağlandı.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Hala 15 TL ye kiraz satiyorlar..
    Pembe domates 4 haftadir 6 TL.
    Enginar aldim stokladim 2.50 TL den, tavsiye ederim cunku su an en bol zamani.

Syg,
    Dudu kirazdan kiraza fark var. Görünüşüne göre değil de yiyince farkı anlıyorsun. Bir tavsiye pazara git, 5,10,15 tl lik kirazları sırası ile tat. farkı o zaman anlarsın. Anlatmakla olmaz. İzmir'de en güzel domates 2,5 tl. Pazarcı arkadaş haftaya tarla domatesi çıkıyor dedi. Bu arada pembe ve kırmızı domates arasında hiç fark yok. Tıpkı kahve rengi kabuklu yumurta ile beyaz kabuklu olanı gibi. Borsaya gelince bana göre kesinlikle yüz bine getirecekler ki; endeksden iki sıfır atılsın. Sonrası allah kerim. Ama mevduat faizleri bu seviyelerde iken borsanın işi zor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dudu kirazdan kiraza fark var. Görünüşüne göre değil de yiyince farkı anlıyorsun. Bir tavsiye pazara git, 5,10,15 tl lik kirazları sırası ile tat. farkı o zaman anlarsın. Anlatmakla olmaz. İzmir'de en güzel domates 2,5 tl. Pazarcı arkadaş haftaya tarla domatesi çıkıyor dedi. Bu arada pembe ve kırmızı domates arasında hiç fark yok. Tıpkı kahve rengi kabuklu yumurta ile beyaz kabuklu olanı gibi. Borsaya gelince bana göre kesinlikle yüz bine getirecekler ki; endeksden iki sıfır atılsın. Sonrası allah kerim. Ama mevduat faizleri bu seviyelerde iken borsanın işi zor.

yüzlerce çeşidi olan kırmızı domatesin kendi türleri arasında tonlarca fark varken,
    diğer bir tür olan pembe domatesle olmaması imkansız, cümlede tek doğru ikisi de domates..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    tezgah altı faiz derken
    yahu topicte bir manav tezhahı eksikti.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Hala 15 TL ye kiraz satiyorlar..
    Pembe domates 4 haftadir 6 TL.
    Enginar aldim stokladim 2.50 TL den, tavsiye ederim cunku su an en bol zamani.

Syg,
    bugün İzmir de pazara gittim ceviz büyüklüğünde salihli kirazın 1,5 kilosunu 10tl den
    pembe domat kendi ellerimle seçtim 2 tl den 4 kilo tam söğüşlük ince kabuk ve de sağlam,

ve son olarak sayın Dudu siz enginar işinde hem geç kalmışınız hem de pahalı almışınız bu zamandaki enginarlar kartlamıştır , damarlı olur,
    bizim burda o enginarı 50 kuruşa hemde ayıklamışlar göbek satıyorlar10 tanesi 5 lira valla,
    biz yüzüne bakmıyoruz en pahalı zamanda 2,5 lira sakız cinsini yeriz bayrampaşa kalın ve damarlı olur, urla çeşmealtı enginarı ilk ağızda kalın saplı babaçko olacak ve onu yapraklarını kartlarını ayıklayıp yapraklı olarak
    tüketeceksiniz, gözünü sevdiğim İzmir başka yahu
    HAYAT DEVAM EDİYOR...

7.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    tezgah altı faiz derken
    yahu topicte bir manav tezhahı eksikti.
    arada bir beyni soğutmak lazım
    HAYAT DEVAM EDİYOR...

Geçtiğimiz Cuma,Cumartesi Tekirdağ'daydık. Sanırım son 10 senedir hepsine gittiğim ve bu sene de 53. sü düzenlenen Geleneksel Tekirdağ Kiraz festivaline gittik. Her yıl Haziranın ilk haftası yapılır genelde , dileyen internetten tarihini öğrenip gidebilir. İstanbul da 15-18 tl arası satılan kirazlar , bu sene festivalde 5 tl den başlamış , 12,5 tl ye kadar var idi. İstanbul da 15 tl ye satılan kirazın aynısı festival de 5 tl ye almayanı dövüyorlardı. Festivalin şampiyonu , neredeyse malta eriği boyutundaki Napolyon kirazından 1 kasa 12,50 tl den aldık ki , İstanbul da böyle kirazı parası ile bulamayız sanırım.

Sayfa 648/1024 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •