Sayfa 649/1040 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Olur olur cin mallarının ilk zamanlardaki kalitesi ile şimdiki kalitelerine bakılırsa adamlar çok hızlı öğreniyor yakında açığı kapatırlar.zaten plan da bu.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Olur olur cin mallarının ilk zamanlardaki kalitesi ile şimdiki kalitelerine bakılırsa adamlar çok hızlı öğreniyor yakında açığı kapatırlar.zaten plan da bu.
    Sn hkm nerede okudum hatırlamıyorum ama ekonomik olarak yükselen japonyaya bu kadar yeterli diyen amerikanın yatırımlarını çin’e kaydırması ile bugün ki çin mucizesi gerçekleşti. Şimdi kendilerini çinden daha ucuz maliyetli alternatif ülkere kaydırıyorlar.
    Çin’i dışarıda tutarsanız, japonya, almanya ve güney kore gibi teknolojik ülkelerin ortak özelliği amerikanın burada bir savaş geçmişi olması ve bu topraklarda devasa üstleri olması.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Bu kureselci finanscı tayfa bir tiyatrol koymuslar sahneye..bakalım kim post edecek onu bu sayfaya..

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,548
     Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    bana göre ALTIN ONS muhtemelen 1 680 civarına kadar sarkacak, yeşil--kırmızı--pempe çizginin birleştiği mavi okla işaret ettiğim yere kadar. burada ciddi bir dirençle karşılaşıp yönünü yukarı çevirecektir buralarda biraz oyalanıp dip çalışmasıda yapacaktır,bilhassa yeşil çizgiyi önemsemekteyim-bu çizgi 2011 yılı 1 950 tepesinden çizilmiştir ancak yakından görüntüleyebilmek için orayı gözardı ettim, buraları gördükten sonraki orta vade hedefim 3 500-- 4 000 civarlarıdır uzun vade hedefimden dün zaten bahsetmiştim- sabırlı vede bol kazançlı günler
    1 676 dan döndü,mahçup etmez inşallah

5. akşama yakın aşağı yönlü hareket tahvil faizlerindeki hareketten mi kaynaklı acaba?

6. Reddit çilerin yazdığına göre Altın daki aşağı baskının nedeni Gümüş ün 30$ üstüne atacak büyük rallisini baskılamak içinmiş. Ancak fiziki Gümüşü kıtlığı başlamak üzere. COMEX deki eski stoklar bile bitti şeklinde yorumlar var. En fazla Mart ayı sonunda ortada fiziki gümüş falan kalmaz. Zaten bu sene 100 milyon ons luk açık vardı. Küçüklerin vahşi alımları bu açık en az 300 milyon ons oldu. Bu açığın kapanması mümkün değil.

Reddit grubu 40 bin kişi oldu ve etkili bir grup.

https://www.reddit.com/r/Wallstreetsilver/

Bu sebeple eldeki fiziki altına dokunmadan ek fiziki külçe Gümüş külçe almaya devam etmek en doğru tercih.

KapalıÇarşı da İAR ve NADİR spot fiyata yakın fiyattan perakende satıyorlar. İstanbuldaysanız kapalıçarşı ya gidip fiziki gümüşünüzü en ucuzundan alın. Ben hep kapalıçarşıdan direkt İAR veya NADİR den alıyorum.

İstanbul dışında iseniz İzmir deki toptancı YarenGümüşEvi ni telefonla arayıp havale yapın, 1 saat sonra kargolansın ertesi gün fiziki külçe gümüş evinizde olsun. N11 de dükkanları var ama direk telefonla arayıp birinci elden alırsanız N11 den %5-6 daha ucuza alırsınız.

https://www.n11.com/magaza/yarengumusevi
    Address: Güzelyurt, 935. Sk. 2/A, 35250 Konak/İzmir, Turkey
    Phone: +90 552 524 36 52

Alıntı Originally Posted by hosan Yazıyı Oku
    akşama yakın aşağı yönlü hareket tahvil faizlerindeki hareketten mi kaynaklı acaba?

Sayfa 649/1040 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •