Sayfa 649/1005 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: Viop LXI

Şu emlağın en son sitecekler teknik analizinden bu yana sadece bir gün rahat bıraktılar
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    https://x.com/kasimkaradas/status/1873687387060203874
    Siyasi İslamcıların kısa özeti
    sen daha orda mısın.SİYASİ ALEVİCİLERİN yaptıklarıyla sosyal medya çalkalanıyor.

Artık en populer ve hakkında bilimsel araştırma yapılan-tezlere konu olan kavram bu..

13 yıl boyunca,''BİZE NE SÜRİYEDEN'' DİYEN VE ARAPLARI SÜMÜKLERİ KADAR SEVMEYENLER;NUSAYR ARAP IRKÇISI ESATIN ZALİM askerleri cezalandırılınca;

Hop oturup hop kalkıyorlar..

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    İDEAL VERİYE, %50 zammı yapmış.Kim kime geçirirse...
    kapatma talimatı verdim, mate5 bedava nasılsa derinlik yok ama canlı veri hiç olmazsa bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Endeks 1x düşer iken senin hisse 2x,3x düşecektir dönemine giriliyor gözüküyor.
    Son 3 senenin Balonlarından Efes de patladı.
    Sıra hangi hissede bakalım.
    1.5 yaklaşık 2 yıl önce yazdığım konuydu bu
    O düzen 2 yildir var
    Bu düzen ilk başladığı birkaç gün içinde farkedip yazmıştım
    Görünmez bir badem el bofa üzerinden hisseleri surekli 2 yildir aşağı cekiyor
    Dün dedigim gibi epikler roketler boş hayal satma işi
    8500 10200 tepkisi çoğu hissede boşa gitti
    Endeks yukarı çıksa da aynısı olcak
    Son düşüşe yakalananların torunları heyecanla vasiyetnameleri bekliyor

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sen daha orda mısın.SİYASİ ALEVİCİLERİN yaptıklarıyla sosyal medya çalkalanıyor.

Artık en populer ve hakkında bilimsel araştırma yapılan-tezlere konu olan kavram bu..

13 yıl boyunca,''BİZE NE SÜRİYEDEN'' DİYEN VE ARAPLARI SÜMÜKLERİ KADAR SEVMEYENLER;NUSAYR ARAP IRKÇISI ESATIN ZALİM askerleri cezalandırılınca;

Hop oturup hop kalkıyorlar..
    Ben mezhepçi biri değilim ki..

Geçen size bu dua kim tarafından niye edildi diye sordum bir kez daha sorayım.
    İpucu vereyim.
    Atatürkçü değil.

Kahraman genç erkek ve kadın (Amerikan) askerlerinin, olabilecek en az kayıpla evlerine dönmelerini umuyor ve dua ediyoruz…

Metnin İngilizce aslı ise şöyledir:

We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties…

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Ben mezhepçi biri değilim ki..

Geçen size bu dua kim tarafından niye edildi diye sordum bir kez daha sorayım.
    İpucu vereyim.
    Atatürkçü değil.

Kahraman genç erkek ve kadın (Amerikan) askerlerinin, olabilecek en az kayıpla evlerine dönmelerini umuyor ve dua ediyoruz…

Metnin İngilizce aslı ise şöyledir:

We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties…
    Ben de mezhepçi değilim.Ama birilerinin yaptığı siyasal mezhepçilik artık güvenlik sorunu olmuştur.

''SAVAŞ ÇIKSA ESATTAN YANA OLURUM''DİYEN ,Sera kadıgil

13 yılda sednaya zindanında sayısız tecavüz varken..1 milyon Suriyeli katledilirken....ESADI DESTEKLEYEN ve BİZE NE ARAPLARDAN,diyen kesim...

Şimdi ARAP NUSAYRİLER için ortalığı ayağa kaldırmasını ancak SİYASAL ALEVİCİLİK olarak anlarım.

Tepkiler insaniyet-mazlumdan yana değilde mezhepten yana ise orada çok ciddi sorun vardır.

7. Endeks son düşüşün %55 civarıni telafi ederken
    Kchol %17 etmiş
    Petkim %12
    Bu tarz bir dünya Endeks hissesi var
    Thy %28
    Son tepkinin buyuk kismi yatirimcinelinde olmayan bankalar bim mgros fln bir de son düşüşte %60 üzeri kaybettiren kagitlarla oldu
    Krizin faturası hissecilere ağır şekilde odettiriliyor

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ben de mezhepçi değilim.Ama birilerinin yaptığı siyasal mezhepçilik artık güvenlik sorunu olmuştur.

''SAVAŞ ÇIKSA ESATTAN YANA OLURUM''DİYEN ,Sera kadıgil

13 yılda sednaya zindanında sayısız tecavüz varken..1 milyon Suriyeli katledilirken....ESADI DESTEKLEYEN ve BİZE NE ARAPLARDAN,diyen kesim...

Şimdi ARAP NUSAYRİLER için ortalığı ayağa kaldırmasını ancak SİYASAL ALEVİCİLİK olarak anlarım.

Tepkiler insaniyet-mazlumdan yana değilde mezhepten yana ise orada çok ciddi sorun vardır.
    Benim sorumu yanit vermediniz Sayın Abka .

Sayfa 649/1005 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •