Sayfa 65/597 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 513 - 520 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Şu tablodaki son satır var ya işte orası her şeyi net olarak gösteriyor.(ROE)
    Bu kadar sermaye ile bu kadar yapan kurum olur mu? Yönetimi başarılı bulanlar?
    DEVLETİN müfettişleri Kemeraltı esnafı ile fiş kestin kesmedin? muhhabetti yapadursun.
    Nedense tüm ortaklar durumdan mutlu!
    ytd.

saygılar,

2.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    3,70 lerden buralara basarken kaptırdıkları malları bekliyorlar,mallar emin ellerde dedik ama anlamadılar,onlara tavsiyem bir ay daha beklesinler,o arada güzel süprizler olur belki...
    Daha 3 gün oldu yazalı,bakın dolar kuru 5,xx lere gelmeye başladı,endeks 100 bini devirdi,Batıçim ise o güne göre daha aşağıda!!! Bu işi yapan zat herekese meydan okuyor,patron demeç verirse daha aşağı yaparım diyor alenen ve her olumlu demeçten sonra daha aşağı veriyor,her halde tesadüf değildir...ben tekrar söylüyorum giden gelmez boşuna beklemeyin zira yine ters geldiniz,mallar çok emin ellerde...

3.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Daha 3 gün oldu yazalı,bakın dolar kuru 5,xx lere gelmeye başladı,endeks 100 bini devirdi,Batıçim ise o güne göre daha aşağıda!!! Bu işi yapan zat herekese meydan okuyor,patron demeç verirse daha aşağı yaparım diyor alenen ve her olumlu demeçten sonra daha aşağı veriyor,her halde tesadüf değildir...ben tekrar söylüyorum giden gelmez boşuna beklemeyin zira yine ters geldiniz,mallar çok emin ellerde...
    Senin aldıklarından yada emin ellerdekinden daha fazlasını yerine koymuştur.
    Patron geri alım yapmadığı sürece bu işlere ortak sayarım.Karşılıklı yani
    Bir nevi centinmenlik anlaşması gibi....
    Arada küçük yatırımcı yada yeni gelenler öğütülüyor...
    Bak tahta sığ bahanesi de yok. Tahta hem ucuz hem lot sayısı fazla...
    Yatırımcılardan gelen yoğun talep üzerine 5 milyon TL ayrılan fonun hisse geri alımı için kullanılmasına karar verilmiştir.
    Diye biliyor mu? O zaman işin içinde olduğu kesindir.
    Hiç bir güç asıl hissenin sahibinden habersiz bu baskıyı yapamaz...sürdüremez...(istediğinizi alabileceğinizi mi sandınız demekle gayet net söylenmiştir.)
    ytd.
    Saygılar,

Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Hayır efendim,sen ne zaman buraya yazsan düşüyor.yani ky ye malı pazarlıyosun sonra senin kankilerin ky nun elinde bırakıyor.bunu yapanı uzaklarda arama.Burnunun ucuna bak.ytd.

5. Rasyoları biraz iyileştirdiler mi, Baktı olmadı SANKO da eldekileri bir başka yabancı yatırımcıya satar.
    Tabi böyle ALİCENGİZ ler olursa YABANCI yatırımcı kaçar DOLARI da çift hanelerde görürsünüz...
    Ytd.
    Saygılar,

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Alti aylik bilanco 4.70 tl $ kurundan kapandi. Aha surda bir yarin kaldi. Zaten bu $ dususude bilancolar icin bir nevi ayar cekme.
    Tamamda bizimki 6 tl den
    % 27 kur farkini yiyecek yani
    2.7 x 80 milyon 216 milyon
    kur farki zarari. Bu kesin nokta. Bunlar ne kadar ihracat yapti? Bilen varmi? Yok. Kofti aciklamalara milletin karni tok gari.
    Yapsana bir duyuru ne kadarlik ihracat yaptin...kac para girdi. Bilanco dip notuna kurdan girecek boruyu not aldiriyon ama.
    ......yoksunu miras yediler.
    Daha yetmedimi?
    Allah sizi bildigi gibi yapsin.
    Ytd.
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu tahtada neler döndüğünü anlamak mümkün değil. OYAK son mal yapan kurum. Düne kadar almak için destek atıyordu?
    Bugün satıcı konumunda?
    ytd.
    Saygılar,

8.  Alıntı Originally Posted by Kyno Yazıyı Oku
    Alti aylik bilanco 4.70 tl $ kurundan kapandi. Aha surda bir yarin kaldi. Zaten bu $ dususude bilancolar icin bir nevi ayar cekme.
    Tamamda bizimki 6 tl den
    % 27 kur farkini yiyecek yani
    2.7 x 80 milyon 216 milyon
    kur farki zarari. Bu kesin nokta. Bunlar ne kadar ihracat yapti? Bilen varmi? Yok. Kofti aciklamalara milletin karni tok gari.
    Yapsana bir duyuru ne kadarlik ihracat yaptin...kac para girdi. Bilanco dip notuna kurdan girecek boruyu not aldiriyon ama.
    ......yoksunu miras yediler.
    Daha yetmedimi?
    Allah sizi bildigi gibi yapsin.
    Ytd.
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ağırlık borç eur 30/06/2018 kapanış eur=5,3092 ,usd=4,5607
    yarın 7,0000 kapasa %31,8!!!!
    Son düzenleme : CARİ; 27-09-2018 saat: 17:03.

Sayfa 65/597 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •