Sayfa 65/1527 İlkİlk ... 15556364656667751151655651065 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Bankadan cikan bize girmeli[emoji3][emoji3][emoji41]

M.K.A.

2.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Tekkeyi bekleyen çorbayı içer demiş atalarımız ve Allah nasip ederse güzel bir paça içeceğiz inşallah muhterem. Naçizane size tavsiyem sabırlı olunve güvenip aldığınız senette beklemeyi deneyin. Anlık günlük düşünüyorsanız borsa size göre değil ve canınıza yazık. Arsa aldım imarını bekliyorum demeye çalışın. Mahkeme ile bitmeyecek işimiz, ruhsatlar, yeni keşifler, belki yerli-yabancı ortaklık, belki satış süreci veya devlet eliyle işletip kocaman bir kamu şirketi. Düşünmesi bile keyifli ve sabredebilirsek inşallah iyi olacak diye ümit ediyorum. Bu kadar beklentiyi kolay kolay herkese yedirmeyeceklerini kabul etmeliyiz, çok sallantılı gidiyoruz her daim ve bugün mahkeme sonucuna göre yine ilginç işlemler olacak illa ki. Kanımca 10-15 gün iflahımızı kesip güzelce meeletecekler bizi, küfür günah gırla gidecek, nefret edeceğiz; belki de yanılıyorum ama borsa bizde böyle ne yazık ki. Sadece kendi düşüncelerim olup illa böyle olacak demek değildir amacım. Hakkımızda hayırlısı olsun
    Aynen katılıyorum. Mahkeme sonuçlansa da baskılayabildikleri kadar baskılayıp milleti yıldıracaklar. Herkes küfrede küfrede hisseden illallah deyip çıktığında yürütecekler.
    Bence de sabreden kazanır.

3. ipekte garanti sabah aldığı 600 bin lotun 400 binini , yukardan vererek en güzel tradi yaptı. bravo :D
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by alanyali Yazıyı Oku
    ipekte garanti sabah aldığı 600 bin lotun 400 binini , yukardan vererek en güzel tradi yaptı. bravo :D
    Kime verdi alıcı kim oldu?

Sent from my iPhone

7. meril 550 ve marbaş 280 alıcı, garanti 450 bin lot ile diğer kısmı 450 bin lot ile satıcı
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by alanyali Yazıyı Oku
    ipekte garanti sabah aldığı 600 bin lotun 400 binini , yukardan vererek en güzel tradi yaptı. Bravo :d
    en büyük pişmanlığı olmasın.

Sayfa 65/1527 İlkİlk ... 15556364656667751151655651065 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •