Sayfa 65/1003 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Viop - XIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    iyi bakalım hoş geldin o zaman

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Gerekli bitti.
    KOÇ başka 10 yıldan çok

Çok önemli bir durum olmadıkça günlük yükseliş ve düşüşe devam al sat bin aşağı bin yukarı 5 bin puanda dengelemeyle yükseliyor havası vermeye devam yabancı malı boşaltacak ise güzel bir olay lazım haber artık bir şekilde karşılanıyor fakat işin sonunda tl sende değerli üretimin yok ithalat yasağı seni boğar bir yerde patlak verecek
    Yani bende bist30 110 bin hedef kademeli olarak ama sonunda dışarısı yeşillensede bizde kar satışları 5-10 bin aşağı çekecektir

Elimiz bariz belli yabancı ve patronlar değil devlet tarafından tutulan bir borsa sağır sultan bile biliyor

Buda benim görüşüm olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Bu arada yasaktan kurtulup çıkan arkadaşlarda hoş gelmişler ve forumunda bayramı kutlu olsun

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    KAHRAMAN
    @kahraman_harun
    ·
    54d
    Kur ve altına %1 vergi, faiz %8 zaten otomatikman borsaya gelin diyorlar. Borsamız çok güzel olacak inşallah. Bir dünya para gelir herhalde artık. Eşek olmak lazım borsaya para koymayanlar.

iddiası bu ,''gel vatandaş sen de al'' kampanyasına destek çıkılmış. .zaten 250.000 genç antilop son 5 ayda MASAİ MARA ya gelmiş.bu 11 aylık genç antiloplar daha önce hiç timsah görmemiş...
    Madem geçmişe dönüyoruz. Benim bildiğim eskiden borsada alım satım kazancından %10 vergi alınırdı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

ben harun kahramanı bir çok sayfada ismi geçmesinden dolayı bir süre çok takip ettim.. adam dünya para kazanmış olabilir gerçekten mükemmel bir oyuncu olabilir diye düşünmüştüm ama borsayı 124 binden çakmaya başladıklarında full çıkmayarak elinde yüzde elli hisse bulundurarak devam etmesi bende farklı bir kanaat uyandırdı.. çakarlarken eğer tekrar alttan almayı düşünerek nakite geçiyorum deseydi evet gerçekten iyi oyuncu olduğunu kabul edecektim. bana göre şansı ve cesareti ile oynayan bir oyuncu.. en son borsa 82 binden dönerken kim aldıysa güzel paralar kazanı. ama bana göre buna bilgisi ile karar verenler olduğu gibi cesareti ile karar verenler olduğunu düşünüyorum ve cesareti ile oynayanların bir gün küllüm olacağını tahmin ediyorum. çünkü çünkü kazın ayağı hep böyle olmayacak

Benim gördüğüm bütün krizlerde araba fiyatları düşerdi,ama bu sefer çıktı.
    Bambaşka bir şeyle karşı karşıyız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ky. artık yılda %60 karı beğenmiyor.onun için diğer hisselere giriyor.bunun içinde üstatlar hazır.180.000 takipçin varsa iş kolay.

önce x hissesini 0.60-1.00 arasında topla,sonra alarak hisseyi 3,00 tl yap.

hisse 3-4 tl. iken, 180.000 takipçi nazarında bu hisseye ;çocuk hisse diyerek (yani büyüyecek dev hisse olacak) ve her türlü basındaki reklamı yapıştır.''bizim içi fiyat önemli değil,arge vs.'' gibi entel kelimeleri kullan.

o takipçilerin %10 u alım yapsa ve 10.000 tl yatırsa ; 180 milyon eder.küçük hisselerde bu para tavan serisi yapar.

12 olunca da kendin sat.ama satmak isteyene,bizim için fiyat önemli değil,diyeceksin..vade önemliymiş.

sonuç; elin hintli fakiri, HİNTLİ TOSUN OLUYOR.

diğer üstat da petkimden 1.2 ml. ceza yer ve HALA;''borsaya para yatırmayan eşektir'',der.
    Son düzenleme : ABKA; 25-05-2020 saat: 16:47.

Amatör gibi APS, pasta, yok o onu almış, bunu satmış gibi şeyleri takip etmeyin

Youtube da şişko kadın şöyle dedi, twitter da o bunu yazdı okumayın veya etkilenmeyin

Bu yollar çıkmaz sokak

Kendiniz analiz edin ve yönü bulun

Sayfa 65/1003 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •