Sayfa 65/1002 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Yatırım Fonları X

Dolar düşünce zenginleşicektik hani ?
    Fonlardaki sıkıntı bu zaten. Ipb değişken olmasına rağmen açıklama piyasa kapandıktan sonra geldiği için bir şey yapamamışlar, bizzat sordum. Sanırım özellikle planlanmış bir hamle.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    tcmb 15:30 kuru yine acıklayacak demi ,fonları baz alınan.? dunden de dusuk gelecek sanırım
    Anlik eksi 4.5 civari

3.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    İzahnameler izin vermiyor IJC örneğinde asgari %40 yabancı hisse/byf/fon olmak zorunda yine asgari %20 oranında yerli teknoloji tarafında olacağım diyor ikisinin asgari oranı ise %80 olacak şekilde dağılım yapacağım diyor nasıl olacak dediğiniz kaçış yok.
    öyle bir durum varsa tabi yapacak bir şey yok, demek ki fonları seçerken onlara da dikkat etmemiz gerekiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by uptrend Yazıyı Oku
    Neyse üzülmeyin arkadaşlar bugün dolar 12.45 de kaldı bozan bozdu.%95 bozmadı.230 milyar dolar civarında dth vardı.En fazla 10 milyar dolar bozuldu.Bozmaz kimse çünkü güven yok Birgün 20 enflasyona karşı faiz indir,doların 18.00 olmasını seyret,yandaşların.18.00 den dolar bozmasını bekle haftalardır çalıştığın paketi sonradan açıkla madem böyle bir paket vardı.niye dolar 10.00 iken açıklamadılar.Eğer dolar 13.50-11.50 arasında stabil kalırsa 10.00 lara düşmezse yurt dışı etkisi ile de yabancı fonlar -%25 zararı kapatabilirler
    Hangi %20 enflasyon

https://enagrup.org/

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yeni isinizde huzur ve iyi bir amiriniz olmasini dilerim
    Bilirsiniz benim mudure burnumdan getiriyor
    Isyerinde onemli olan ne is yaptigin degil kiminle calistigindir
    Syg
    Çok doğru söz üstat, iş bir şekilde öğrenilir de yanındaki elemanlar nasıl o önemli.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Elimdeki değişken ve döviz içerikli fonlara şöyle bir bakayım hangileri sağlam durmuş dedim ama neredeyse hepsi rezalet, az riskli olan bir iki tanesi hariç, bir günde kârdan zarar 120 bin, ana paradan 20 bin. yaklaşık 2 aydır taşıma maliyeti de cabası. Ne anladım ben bu işten, tabi burada suç biraz da bende sürekli çıkışa aldanıp hiç kâr satışı yapmadım, hatta çıkarken ek alım yaptım.
    Bundan sonra ne yapmak gerekiyor, döviz ve borsa fonlarından alıma devam mı etmeli yoksa satıp bir daha bulaşmamalı mı? Gerçi satsak ne olacak diğer türlü de parayı enflasyona eriteceğiz, kararsız kaldım iyice.
    Yalnız değilsin. Burada hemen hemen herkes senin durumunda. En kötü şey kararsızlık. Kararını ver. Kar da etsen zarar da etsen ders çıkarmaya bak. Böyle bir zarar yazmamız bizim hatamız değildi.

7. Biraz hızlı koşan atın ***u seyrek düşermiş durumu yaşadık, sağlık olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku

ben bir esnek fönün
    (( değişken olacak ve esnek olacak fon sepeti fonları falan değil onlar konu dışı , konu sadece değişken olup da gerçekten hızla değişebilmesinin önü açık olan fonlarla ilgili ))) kısa vadede bir ayda mesela % 30 - 35 den fazla prim yaptıktan sonra , kazandığını tekrar geri vermesini kabul edemem. Bu kazançları koruyamamaktır. Bahanesi ne olursa olsun, yok öngörülemezmiş, yok aniden açıklanmış dövize endeksli mevduat kararı , falan filan şantirifinton. Bana ne , bana ne arkadaş bana ne bahanenden ? Sen işin matematiğine odaklanacaksın , bir ayda yüzde 30 dan fazla para kazandık fonda , bir kenara çekilelim , zaten dolar da durulmuyor bi kenarda duralım , hızlı bi şekilde portföylerimizdeki riskli varlıkları boşaltalım , sonra uzaktan piyasayı izleyelim falan filan şantirifinton demen lazım, eğer harbiden ! değişken esneksen , harbiden sözde değil uygulamada ! '' hızlı karar alabiliyorsan '' . konuşunca herkeş bi şeyler der ağız bu laf çıkar kolaylıkla , peki sonuç ?
    Niye kazançları koruruz , kaybı önlemek için ! Fön yöneticileri işin içine o kadar giriyorlar akışa kendilerini o kadar kaptırıyorlar ki , bir durup uzaktan tecerrüd ( soyutlanma ) haline hızlıca geçip , yaşanan süreci muhakeme edemiyorlar. Buradaki süreçteki esas olgu ne ? Elde edilen karı nasıl koruruz olgusu !!!
    Hamza sana bir tavsiye. İnsanların canının sıkkın olduğu bir ortamda okunmak istiyorsan mümkün olduğu kadar kısa ve düzgün ifade ile düşünceni görüşünü aktarmaya çalış.

Sayfa 65/1002 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •