Sayfa 65/394 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 513 - 520 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1. Ufak ufak düşerse yukarda alanlar parmak kesip kol kesip çıkabilir,yukarda yeterli lotu sattığı zaman başkasına satış şansı tanımaz alan olursada kendisi satmış olur kağıda zirveye yakın yerlerde yakalananlar en iyi ihtimal %50 zararla anca çıkar normalde %10 a herkes razı olurdu ama spek zarar eder,spek almassa kağıdı kimse almaz
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

2. Yarin tepki alisi yapmayi dusunuyordum ama herkes ayni dusuncede olunca tedirgin oldum simdi. Goz gore gore kimseye kazandirmaz bunlar. Bir planlari vardir diye dusunuyorum. Tepki cikisi var diye atlarken milyon lotla tabana basmasinlar sonra...

Şans nasip kısmet arkadaslar ekranı olan açılış öncesi eşleşme paylaşırsanız makbule geçer

4. Arkadaşlar ufrs sisteminde kur zararları anlık yansıtılıyor bu krediler uzun vadeli 10 yıllık krediler kur zararları veya karlari her 3 ayda bir toplam borç üzerinden yansıtılıyor halbuki bu tarz firmaların satışlarında kurla olduğu için 10 yıllık elektrik üretim karını düşünerek hesaplamak gerekiyor bakın o zaman ne kadar karlı olduklarını göreceksiniz yatırım tavsiyesi değil

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. hepimiz düşük açar diye düşünürken 7,40-7,45 açtı sağlık olsun
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Ek 17531
    eğer bugün taban ya da tabana yakın açarsa önce grafikteki kırmızı bar sonra yeşil bar sonra da siyah bar oluşabilir bu üç bar 29.03.2018 tarihli bir barın en düşük en yüksek ve kapanış durumlarını gösterir ama taban açıp da bozmazsa bu grafik çöp olur yalnız kredili işlem ve brüt takas gibi durumlar göz önünde bulundurulmalı umarım yatırımını bu hisseye yapmış küçük yatırımcı en kısa zamanda zararsız çıkar sabır zorlar bu tahta iki siyah trend içinde kalsa çok iyi olacak bir ara sasa'da da bu tür oyunlar oynandı
    bakalım dün yazdığım olacak mı

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
    bu hisse niye düşüyor?

8.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    bu hisse niye düşüyor?
    düşmek için çıkmıştı zaten

Sayfa 65/394 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri