-
Dunku 57milyon hacim ve 12,100 fiyat denemesi simdi belli oldu.
Adamlar kurusuna kadar bilmisler cok garip!!?:rules:
Donem karindan olusan fark ve kur farki olursa sayet muhtemel cagri fiyati bunun uzerinde olacaktir.
Eger tahta yapici bundan sonrasini saglam spekule eder ve olasi sermaye arttirimini da hesaba katarak hisseye ivme kazandirirsa banvit roket olur gibi.
Zira 100milyon TL odenmis sermaye var ve yeni patron yaklasik yuzde 80 hisse icin 1milyar TL odedi. ayrica ozsermayenin halihazirda 380milyon TL oldugunu da hesaba katarsak yeme de yaninda yat olur :party: Ilk ceyrek bilancosundaki yuksek kar ve Rusya'nin beyaz et ithalatina 1 hafta icinde yeniden onay vermesi de sene sonu total bilancoya nasil yansir?:yahoo:
-
Orta ve uzun vadede karlılık rakamlarının ben de ziyadesiyle artacağını düşünüyorum.
~~~Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. YTD ~~~
-
Iki gun once 11.50den sattigim hisseyi 11.75ten aldim tekrar..gercekten boyle bir gelise beklemiyordum yine suruncemede birakirlar gibi dusunmustum. Neyse yine alimimi yaptim orta vadeli hedefe hep beraber gidelim
Sent from my iPhone using hisse.net
-
satis fiyatinin altinda kapatti bi numara cekiyolar ama cikar kokusu yakinda
-
Arkadaslar bugun yabancin takastaki mali bitirdi,
Akyatirimdan diskette 2'5 'milyon lot devir yapildi:) kesin bu patrondur alan :) aradaki marji bizden iyi biliyor;) arada satis dolarla ve kur yukselior!!bilanco eklemeleri ile fiyat 13 ucude gecicek kanimca..
Maliniza sahip cikin
-
Yeni patron tahtina oturmadan bizim tahtaya oturmus ama onu oturtacagim yeri iyi biliyorum:drunk:
Spek yeni isyerinde kendine pozisyon ariyodur ama pozisyonu da belirledik biz kendileri icin : Misyoner:kahkah:
-
Arkadaslar sirket net bilgi vermiyormus resmen mal topluyorlar!!
Bu fiyata son 5 aylik bilanco ve kur farki eklenicek!!
Malinizi kaptirmayinn!
Adamlar o kadar kotuki satttilar hala sozlesme detaylarini vermediler!!
Malinizi vermeyin n!!
-
11.jpg
Yabancı oranında çok ciddi bir artış gözüküyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri