Sayfa 65/336 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 513 - 520 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1.  Alıntı Originally Posted by ugur.yuzgec Yazıyı Oku
    Hissiyatınız sizde kalsin sayın yakamoz.
    Şirketin kasasına Allah aşkına nereden para girecek ?
    Yüzde 15 halka açıklık oranı var. Bu da 75 milyonun yüzde 15 'i 11.250.000 adet hisse eder.
    Yüzde 230 bedelli ile 25.875.000 TL para girecek kasasına.
    Esas para büyük ortaktan batıçim'den gelecek. Yaklaşık 130 milyon TL.
    Yani esasında piyasadan topladıkları para 25 milyon, sadece esas ortaktan alıp buraya aktaracak, hatta kullanılmayan bedelli hakları da varsa batıçim bsoke üzerindeki ortaklık yüzdesini arttıracak.
    O zaman sorum şu: bsoke 28-30 milyon piyasa parası ile mi zengin olacak?
    Yatırım tutarı 400 milyon TL, bu sene için ödenecek borç bilanço kaleminde 60 milyon olarak gözükmekte.
    Uzun vadeli iyi borcu var şirketin ama geçmiş dönem zararı bu parayla kapatılacak soyleminiz de bana göre yanlış çünkü halen kasasında geçmiş dönem karları duruyor.
    Benim için önemli olan büyüme beklentisi, satışlar ciro, vb

SM-T800 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn uğur.yuzgec, sn yakamoz'u ikna turlarınızı saygıyla izliyorum. Lakin anladığım kadarıyla nefesinizi boşa tüketiyorsunuz [emoji2]

Rakamlar, veriler, şirket beyanları kendisi için pek bir şey ifade etmiyor. Kaldı kı 2020 ye kadar beklemeyi de dert etmiyor.. [emoji23]

2.  Alıntı Originally Posted by AliSamiYen Yazıyı Oku
    Sn uğur.yuzgec, sn yakamoz'u ikna turlarınızı saygıyla izliyorum. Lakin anladığım kadarıyla nefesinizi boşa tüketiyorsunuz [emoji2]

Rakamlar, veriler, şirket beyanları kendisi için pek bir şey ifade etmiyor. Kaldı kı 2020 ye kadar beklemeyi de dert etmiyor.. [emoji23]
    Benim derdim sn. yakamoz iknadan çok buradan hasbelkader okuyup da hisseye yatırım yapacakların yanlış bilgilenmelerini önlemek

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bence sayın yakamoz'a artık cevap yazmayalım ben yoruldum komplo teorilerinden

4. Rsi 26.86 seviyesine geldi
    Son 1 ayın en düşük seviyesinde hisse...

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Türkçe bir soru sordum cevabı matematiksel bu hisse 0,7 olursa BTCIM bu bedelli sermaye artırımından kaç lira zarar eder?

Bu sermaye artırımı ile zaten yeteri kadar kuş vuracak daldaki birkaç tane için BTCIM e nerede ise bedelliden sonra ödenmiş sermayesi kadar zarar yazdıracaksınız herhalde bundan haberiniz yok?Sanko bu denklemin neresinde.

Hisse net yönetimi kusurumabakmayın bu yeni üyelik olayından sonra buraların iyice çivisi çıktı.

Bedelli ile kasaya girecek olan 180 mln tl.Ödenmiş sermaye olacak 260 mln tl.

El insaf 260 * 0,7 = eşittir 182 mln tl.

Dahasını geçtim şirketin yaptığı yatırım tutarına bakın olacak dediğiniz fiyat tahmini ile piyasa değerinin ne olacağına bakın.Bu kadar da işkembeden sallanmaz.
    Doğru söze ne hacet....

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR

Hisse 1.99 geldi..bolunmeden evvelki fiyatı ile....

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by yakamoz Yazıyı Oku
    Bu seviyenin altına inecek die tahmin ediyom yükselir 2020 de baslayacak

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın yakamoz lütfen tahmin etmeyin rica ediyorum herkesin psikolojisini bozdunuz ya Hu...

8.  Alıntı Originally Posted by ugur.yuzgec Yazıyı Oku
    Sayın yakamoz lütfen tahmin etmeyin rica ediyorum herkesin psikolojisini bozdunuz ya Hu...

Öyle 2 yazıya psikolojin bozulacaksa.hayırlı işler.Size tavsiyem şöyle 5-10 gün ekran bakmayın.

1,26-1,29 arası gap var.

Sayfa 65/336 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •