Günaydın arkadaşlar...
Hepiniz yok yazıldınız...
merhaba.........
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Gunaydin..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam günaydın bereketli olsun günümüz
ENDEKS ; 1332.## işlem görüyor...
Önemli ve beklentili direncimiz ; 1366.00 beklemede...Peki varmı beklenti...? Var...!
En büyük beklenti en başından olduğu gibi şimdide pandemi...Daha doğrusu pandeminin sonlanması yada en aza inmesi...Artık bu sır değil ve tüm dünyada olduğu gibi bizde de bu satın alınıyor...
Piyasalar için bundan daha iyi bir beklenti olabilirmi...
Şuanda yok...Peki ne yapacağız...?
Ben sesli düşünüyorum kendi düşüncemdir yanlış olabilir...; Pandemiden kötü etkilenen ve yerlerde sürünen sağlam batıklar ve dolayısıyla etkilenen ucuz kalmışlar hareketlenir... Pandemiden olumlu etkilenen ve primlenen hisselerden çıkışlar olabilir...çünkü sonuçta adam spek de olsa onunda parası sınırlı ve elindeki primlileri bir şekilde satıp diğerlerine girmeyi planlıyacaktır...Yani onunda ekstra parası yoktur..
İşin özü önümüzde bekleti var...Hemde savaş kazanmış bir ülkenin zaferi gibi bir beklenti...Bundan iyi faydalanmak gerekir...
Bir daha yani ; Borsa ralli yapacaksa biz ky lar daha önceki gibi bunu sadece izleyerek ve hatta bu rallide para kaybederek izlemeyelim...
Ama bu yazdıklarım yine söylüyorum sadece benim kendi düşüncem mikrofonu açık unutmuşum herkes duymuş gibi...Kendi fikir ve düşüncelerlerinizde de mikrofonu açık bırakın isterseniz...
Ve yine (çok kullandım) hepsi ; N.Ş.A...
Y.T.D. Kesinlikle değildir...
Yer İmleri