Originally Posted by Fuat Soylu #crfsa çok düştü ne var ne yok satip crfsa almayi dusunuyorum. Odabasinin uzmanlik alani ama nasil ben kadifeye asiksam odabasida ona asik Duygusal bakar
Originally Posted by Webster Odabasinin uzmanlik alani ama nasil ben kadifeye asiksam odabasida ona asik Duygusal bakar Yok yav. Karfur anca uzatmalı manitam olabilir Benim asıl aşkım ISMEN'dir. Başımın tacıdır
Originally Posted by Webster Odabasinin uzmanlik alani ama nasil ben kadifeye asiksam odabasida ona asik Duygusal bakar üstat xtkjs ya 100 jeton daha attım, 300 jeton oldu... siz de devam mı?
Originally Posted by trust06 üstat xtkjs ya 100 jeton daha attım, 300 jeton oldu... siz de devam mı? Devam ustadim ben boyle piyasada ekrana bakmam Bir haftadir fransizca sarkilar dinleyip bb yapiyorum Sistim iyice Benimki de hayal iste 😀😀😀
Originally Posted by Webster Devam ustadim ben boyle piyasada ekrana bakmam Bir haftadir fransizca sarkilar dinleyip bb yapiyorum Sistim iyice Benimki de hayal iste en güzelini yapıyorsunuz, ekrana bakmamak lazım fazla..
Originally Posted by Webster Devam ustadim ben boyle piyasada ekrana bakmam Bir haftadir fransizca sarkilar dinleyip bb yapiyorum Sistim iyice Benimki de hayal iste 😀😀😀 üstat teknoloji gideayeah bakalım ne olacak gün sonu
Allahin yokmu lan jale Endekslemi ciktinki endeks salinca gotu basi dagitiyorsun Allah belani versin
Originally Posted by Webster Allahin yokmu lan jale Endekslemi ciktinki endeks salinca gotu basi dagitiyorsun Allah belani versin Geçmiş olsun üstat... Merkez bankası kararını bekliyorum üstat. Senin dediğin gibi olacak büyük ihtimalle.
Forum Rules
Yer İmleri