Siz yoksa hâlâ şort tuşunu sökmediniz mi,herif her fırsatta fışkırttırıyor.
Yılbaşına 3bin yetişir mi diye iddialar başlamış
Siz yoksa hâlâ şort tuşunu sökmediniz mi,herif her fırsatta fışkırttırıyor.
Yılbaşına 3bin yetişir mi diye iddialar başlamış
Hamdım Piştim Yandım
Bu ISGYO tahtacısını tebrik etmek lazım... 3 ten 4.50 lere gelince tren kaçtı diye topigine yazmıştım. Adam öyle götürdü ki kağıdı tamam bugün son daha gitmez dedirte dedirte 16 ya getirdi kağıdı.
LONG trentlerinin en sinir olduğum yönü: TEKNİK-ANALİZ-OYUN TEORİSİ VS. bilmeyen kesim hisse alır doğal alarak kazanır.Bu sefer öyle güven oluşur ki sağa sola laf sokar. ANTİLOP-ASLAN OLAYI.
Sonra gümmmmm diye ayı piyasası başlayınca tüm güven -psikoloji yerle bir olur.
Umarım kış mevsimi bir an önce gelir .
100 KERE DEMİŞİMDİR.BORSALAR fıtraten longtur.BÜYÜME-ENFLASYON,DEVLETLERİN SHORTU ENGELLEYEN KARARLARI VS...
ama elbette shorttanda aniden ,hızlı para kazanılır...
Arkadaşın dediği 200 olayı bir gerçektir. ve güvenli alım yeridir.Tamam şimdi değmedi ama 1760 olan bu ortalama her ay 60-80 yükselir.mesela yazın sonunda değerse orası kuv. alım olur.
Borsada yılda 2 ye yakın trent olur..hepsini değerlendirmek zorunda değiliz..yeri gelince TOK ALICI OLARAK kenarda aylarca beklemek lazım.
benim için zaten yılın 2. yarısındaki trent asıldır ve ortalama %80 i 5-6 ayda verir..bu trentde de hissem vardı ama %100 poz. almadım.
4-5 sonraki trentte işlemsiz %100 poz. alırım..(koşullar oluşursa ki %90 oluşur)
21 eylül 2021 de buraya yazdığım gibi (hala mesaj orada)
Nisan vade pastaScreenshot_20220411-125350.jpg
Yer İmleri