Altın fiyatlarıda çok düşüyor.
Tahtacı bugün kolerasyonu gram altına bağladı sanırım.
Çok mantıklı adam bizim Tahtacı.Maşallah.
Altın fiyatlarıda çok düşüyor.
Tahtacı bugün kolerasyonu gram altına bağladı sanırım.
Çok mantıklı adam bizim Tahtacı.Maşallah.
Haydi tahtacı reiz! satan sattı. Götür bizi gittiğin yere...
Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
50 lira iken çok pahalı 42 lira iken çok ucuz diye mi düşünüyor insanlar,anlayamadım gitti.
Ben F/K diyorum sen ne diyorsun onu söyle.
Biraz bu işi biliyorsan o 26 milyonluk esas faaliyet karının arkasında ne var bakarsın.
Normalde 230 milyondu o efk . Ama 105 milyon şerefiye değeri düşmüşler. Tamamen fiktif ve kaydi bir işlem. Ticari operasyonla alakası yok. 100 milyon da yöneticilere paynet satış karı primi var. Tek defalık ödeme.
2. çeyrek bu 2 kalem de olmayınca 230 milyon efk gelince ne diyeceksin. Aaaaa çok güzel bilanço açıkladı çok ucuz mu diyeceksin.
Kaldı ki her şey EFK düşüklüğü olsaydı , Pegasus brüt zarar açıkaldı bırak EFK'nın düşüklüğünü , adam brüt zarar açıkladı. Taban yemesi lazımdı. Ne oldu ? 2 günde %10 yükseldi. Beklenenden az zarar açıkladı diye.
Biraz altı dolu konuş bence. Sadece son rakama bakıp konuşacaksak , 2.15 milyar net kar varken neden düştüğünü de açıklamak lazım o zaman.
Tahtacıya hoş gözükmeye çalışan,satıyorum ayağına millet dökülsün diye bir plan güden varsa,o kazanacağın paradan hayır bekliyorsan kendini kandırırsın.
Yer İmleri