Sayfa 651/1005 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SAATLİK SİSTEM.BIST100 e uyarlıdır.Ayda 2-3 kere al verir..SADECE ENDEKSE DUYARLI LOKOMOTİLERDE TRADE İÇİNDİR..AL deyince hisse al..sat deyince poz. kapat..açığa satış yok..

Bu sistem AL deyince-başka gösterge ve parametrelere göre uygun bıst30 hissesini al...

Dün kapanışta sistem al vermişti..peki hangi hisseyi almak lazımdı?...

TARAMADA EN GÜZELİ SAHOL çıktı...

Abi ben , neden hala FAKİRİM ,anlamış değilim...''VERMEZSE HALIK NE YAPSIN MAHLUK''

tüm mesele bende dahil sisteme uymamaktan fakiriz, sistem öyle ya da böyle bizden daha çok kazandırıyor. bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dün yazmıştım...

Hayaldir..

Bıst100 ün 5200-5300 desteğine yakın pullback yaptığını düşünüyorum...sonra GOGOGOGO formasyonu...hedef 6500 üzeri...

Sonra küresel düşüşle beraber...-%30 luk düşüş...(5.200 altında kalıcı olursa bu yorum çöp olur...)

Problem yok..Bekleriz..VİOBLA DEVAM....

Kışın kırk gecede bir gece çok kar yağarmış.Tavşanlar o gün dışarı çıkarmış.Avcı o günü beklermiş.
    Teknik bu ama bir de gerçekler var..yani gelecek hafta 9 günlük tatilden önceki hafta...Kredi maliyeti yüksek..Risk almak istemeyenlerin de etkisiyle satışlar beklerim...

Ben kaçar..Bol şans.

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Tüsiad görüşmesi bitmiş. Ters bir durum olsa çoktan çakış gelirdi gibi
    TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi(YİK) Başkanı Tuncay Özilhan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşmesi hakkında, "Ekonomik duruma ilişkin tespit ve önerilerimizi sayın Bakan ile paylaştık, açık ve samimi bir toplantı oldu." değerlendirmesinde bulundu.

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Kekik suyu icilirmi abim!
    Kekik yağı hariç kekik suyu içilir şeker için mi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    tusiad toplantısından borsayı etkileyecek ne gibi ters durum olabilir menfi/müsbet .her kesimi dinliyor yaptığı bu

adam ortalığı fazla kırıp dökmeden toparlamağa

Tayyip beyin gölgesinde temsil ettiği ekolu ılımlı bir şekilde hayata geçirmeğe çalışacak .

6. Vadeli Hisse faizler

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. TUSİAD bence ılımlı konuştu.

Gelecek dövizleri kurları düşürmede değil TCMB'nin rezervlerinde kullanalım diyerek sinyal verdi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kekik yağı hariç kekik suyu içilir şeker için mi
    Evet,distilasyon aldım uçucu yani,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 651/1005 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •