Sayfa 651/1006 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsacılar konfederasyonu yada sendikası neyim yok mu, bizde zam isterük
    Ne zammı la. Sen dış minnamisik. Zamcik yok. Güncelleme diyelim. Ayrıca hisselerimiz ucuz olsun konu komşu bol bol ucuz ucuz hisse alsınlar olmamı.

2. Bjk maçını seyrettim daha kendime gelemedim kalp krizi sinir krizi geçirmemek elde değil. Koyun gibi gezen Cenki 90 dk izledi. Tek oynayan pozisyona giren adamı da çıkardı.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ariston abi beni tarif etmiş. İyi eğitim derken ben kahve eğitimini iyi aldım. Her türlü taş kağıt ayak oyunlarının oynarım. Ayak emekli ettim.
    Abi iskambilde şekilli şukullu hareketler yapabilir misin? Mesela istediğim kartı desteden çıkartabiliyor musun var mı öyle numaralar

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ne zammı la. Sen dış minnamisik. Zamcik yok. Güncelleme diyelim. Ayrıca hisselerimiz ucuz olsun konu komşu bol bol ucuz ucuz hisse alsınlar olmamı.
    Çiğ süte zam geleceğini duyan marketler tereyağa peynire peşin peşin zam yapmışlar diye haber okudum.
    Mesela, etiketler paso değişiyor iken pnsüt yerinde sayar mı sence
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Abi iskambilde şekilli şukullu hareketler yapabilir misin? Mesela istediğim kartı desteden çıkartabiliyor musun var mı öyle numaralar
    Oynarım dedim totomdan kağıt çıkarırım demedim. İhtisası kahvede yaptım. Çok vize final yedim kahve yüzünden. Bizim ekipte ki tıbbiyeli ve biz sağlık hizmetleri okuyanlar çift dikiş yaptık. Eccuk daha çift yapsak profesör olarak mezun olacaktık okulun limiti yetmedi.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çiğ süte zam geleceğini duyan marketler tereyağa peynire peşin peşin zam yapmışlar diye haber okudum.
    Mesela, etiketler paso değişiyor iken pnsüt yerinde sayar mı sence
    Dedim ya geçen gün. Bu bilanço da değerlemeden gelir önümüzdeki bilançoları faaliyet kârı olabilir. Hatta Ariston abi bir bakacaktı buna.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dedim ya geçen gün. Bu bilanço da değerlemeden gelir önümüzdeki bilançoları faaliyet kârı olabilir. Hatta Ariston abi bir bakacaktı buna.
    Ariston abi süt yerine ne tüketilebilir diye bakmıştır, ekmek yerine bir ara piskevit daha ucuza geliyordu şuan oda zamlanmış
    Hamdım Piştim Yandım

8. Eğitimin diğer adı disiplin.

Ben eğitimliyim derken o şekilde düşünmek lazım.

Başkalarının daha önceden çok düşünüp deneyerek koyduğu kurallara uymak ya da bir şeyi sürekli yapa yapa artık düşünmeden yapmak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 651/1006 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •