Sayfa 651/1006 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Viop LXII

1. Başkan Donald Trump'ın Çin'e uyguladığı yeni ticaret tarifeleri nedeniyle artan jeopolitik riskler ve yatırımcıların kilit teknoloji şirketlerinin beklenenden düşük kazançları konusundaki tedirginliği nedeniyle ABD hisse senedi fonları, 5 Şubat'a kadar olan bir haftalık sürede satışlara sahne oldu.

LSEG Lipper'ın verilerine göre yatırımcılar, 18 Aralık 2024'ten bu yana en büyük haftalık satışlarında net 10,71 milyar dolar değerindeki ABD hisse senedi fonlarını elden çıkardı

2. Yandaş CNN talimatı almış Ak parti kongresinde İmamoğlu ve Mansuru tartışıyor adaylık için ne kadar komik .
    yeni stratejileri belli Chp den imamoğlu aday olursa Mansur bir şekilde aday olunması için teşvik edilecek bölerlerse kazanacaklarını onlarda biliyorlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Konusmasa olmaz mi?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hisseleri aldılar, longları doldurdular çuvala... hedefide belirlediler

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    vadeli 11166 üstüne geçtiğimiz için artık bir şekilde 1125x--26x lere gitmek zorundayız

gidememesi kötü algılanır piyasa tarafından
    birşey lazım daa... bahane birşey lazım işte piyasaya

''eey amarika... '' diye başlamazsa konuşmaya, al sana hikaye işte

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yandaş CNN talimatı almış Ak parti kongresinde İmamoğlu ve Mansuru tartışıyor adaylık için ne kadar komik .
    yeni stratejileri belli Chp den imamoğlu aday olursa Mansur bir şekilde aday olunması için teşvik edilecek bölerlerse kazanacaklarını onlarda biliyorlar.
    Özel, İmamoğlu nu destekler. Yavaş ben de aday olacağım derse iş karışacak. İyi partinin adayı olursa şaşırmam.
    Bakalım erken seçim de pek sanmıyorum da erken başladılar konuşmaya..Asıl konu ekonomi. Onu unuttular

5. Eski kurt bir siyasetçi hem Mansuru hem İmamoğlunu alıp konuşucak ülkenin durumunu görüyorsunuz , nefsinize yenik düşmeyin ben sen kavgası yapmayın deyip şuanki konjöktörden geriye dönüş olacaksa biriniz Başbakan diğeriniz Cumhurbaşkanı olursunuz kazanırsanız diye noktayı koyması gerek bu süreç bir an önce olmalıki iktidara bu konuda malzeme verilmemeli
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hisseleri aldılar, longları doldurdular çuvala... hedefide belirlediler

birşey lazım daa... bahane birşey lazım işte piyasaya

''eey amarika... '' diye başlamazsa konuşmaya, al sana hikaye işte
    şu SAT'tan döndürmeye çalışıyoruz piyasayı

kolay iş değil...

haber, veri, konuşma, skipilasyon... elde ne varsa sürmek lazım masaya

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bakalım Reis ne diyecek...
    Ben açıkcası Abd ve İsrail in 3 gündür Filistin ile ilgili söylemlerini, planları ile ilgili çok sert sözler bekliyorum.
    Reis vurunca ses getirir, cihan titrer, ümmet tek vücut olur.

Üst perde ayar çekmesini bekliyoruz sarı kafaya.
    Hiç sanmıyorum,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şapşik saa şorttan kolay ekmek verirler mi hiç mi düşünmedin hırsız çobanın soyguncu olduğunu
    Çek ordan 2 Yusuf aklın başına gelsin
    Reis eskiden burada çok cirit atıyordun şimdi çok ağırdan arada bir yazıyon. Ne oldu sana incittiler mi yoksa

Sayfa 651/1006 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •