Sayfa 653/1003 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Viop LXIII

1. #SCOOP : *TÜRKİYE MERKEZ BANKASI PAZAR GÜNÜ PAZAR GÜNÜ KREDİ VERENLERLE BİR ARAYA GELECEK
    @Terminal
    12:21 ÖS · 23 Mar 2025
    ·
    63,

2. Haber Aktif
    @haberaktifcom
    ·
    4d
    Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu için oy kullandı.

3. Caldilar ama calisiyorlar gibi garabet bir savunmayi vatandasa normal gösterenler yolsuzluk, hukuk, hele de diploma gibi saçma sapan argumanlarla yalamaya devam ediyorlar. Ne para sevdasiymis arkadaş. Su bir haftada milyon dolar içeri girdim umarim bunlar gibi olacak duruma dusmem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Tabii bilirim Saf yumuşak kalpli anlaminda
    yanlış bildin... alakası yok

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sabaha kadar sosyal medya baktım eş dost kim bu karara sevinmiş hepsinin telefonunu engelleyip sildim. Elimde hisse yok. İslamcı dediklerini gruptayım. Hayatımda ilk defa CHP ye oy verecem sayelerinde. Ülkücülerde CHP ye verecekler
    Keza bende öyle feci nefret olgusu oluştu dayı amca kuzen n varsa engelledim... bunu aslında iptal edilen ist seçimlerinden sonra yapmaya başlamıştım halk o zaman uyanmaliydi ama cehalet damarlara kdr işlemiş
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. BBC Son Dakika Haberleri

@BBCBreaking
    ·
    1'den
    İstanbul Belediye Başkanı, 2028 cumhurbaşkanı adayı olarak seçilmesinden birkaç gün önce resmen tutuklandı ve yolsuzlukla suçlandı

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    Keza bende öyle feci nefret olgusu oluştu dayı amca kuzen n varsa engelledim... bunu aslında iptal edilen ist seçimlerinden sonra yapmaya başlamıştım halk o zaman uyanmaliydi ama cehalet damarlara kdr işlemiş
    Ben bu saatten sonra kuruşumu nasip etmem onlara. Yağmurlu havalarda damla su vermem

Sayfa 653/1003 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •