Sayfa 653/1002 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    halk kendi derdine düşmüş durumda zaten. Anketlerde neden ekonomiyi chp düzeltir konusuna yüksek evet gelmemesinin de nedeni bu. chp sürekli beceriksiz, basiretsiz görüntüsü çizebiliyor. Sonrasında o bozulan imaj düzelmiyor. Bizim halk güçlüyü sever ve destekler. Zaafiyet görüntüsü herzaman kaybettirir.
    Halk kendi derdine düşmüş olsa şuanki iktidar yeniden seçilmezdi.Valla hala chp miş x partimiş diye bu kadar onca ülkenin yaşadığı ekonomik olaydan , adaletten, hukuk tan , birşey görmüyorlarsa kendilerinin bileceği iş benimde umrumda değil bu dünyaya sadece nefes almak için geldilerse onların sorunu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Halk kendi derdine düşmüş olsa şuanki iktidar yeniden seçilmezdi.Valla hala chp miş x partimiş diye bu kadar onca ülkenin yaşadığı ekonomik olaydan , adaletten, hukuk tan , birşey görmüyorlarsa kendilerinin bileceği iş benimde umrumda değil bu dünyaya sadece nefes almak için geldilerse onların sorunu
    halk herşeye rağmen sorunları çözerse RTE çözer inanışına sahipti 2023 seçimlerinde. Şimdi ise bu inanış düşmüş olsa bile bu düşen oran kadarı chp çözer sorunları demiyor, diyemiyor. Burada halkı suçlamaktan ziyade chp nin de kendine bunu sorması lazım. benim dediğim budur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    halk kendi derdine düşmüş durumda zaten. Anketlerde neden ekonomiyi chp düzeltir konusuna yüksek evet gelmemesinin de nedeni bu. chp sürekli beceriksiz, basiretsiz görüntüsü çizebiliyor. Sonrasında o bozulan imaj düzelmiyor. Bizim halk güçlüyü sever ve destekler. Zaafiyet görüntüsü herzaman kaybettirir.
    ekonomi düzelecek diye Ali Babacan beyi öne sürersen insanlar tabi ki inanmazlar .
    samimi şekilde sorunlar ve çözüm önerileri sunulsa inanır insanlar.
    emekliye şu kadar asgari ücrete bu kadar dersen tabi ki kimse inanmaz.
    tabi bir de bu ülke sabah işçi maaşı öğlen memur maaşı akşam emekli maaşı konuşarak yürümeyecek tek bunları konuşmak da doğru değill.
    Hatta chpnin asgari ücret vaatleri Anadolu bir çok küçük tüccar kobi vs ürkütüyor oy kaybına sebep oluyor.
    bu açıkçası benim için bile böyle.
    şu andaki ekonomik sorunların gayet farkındayım .
    ama chp gelince ne yapacak ne değişecek çok da bir fikrim yok.

4. Hakan Kara
    @ali_hakan_kara
    ·
    1d
    %49 faize rağmen geçen hafta Merkez Bankası döviz satmaya devam etmiş.
    18 Mart’tan bu yana net satış 57 milyar dolara ulaştı.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yav adam kızı üzerinden tehdit ediliyor , tehdit edenler adresine kadar yazıyor , ve bazı basın organları kızının fotosunu paylaşıyor sizler hala mavi gömlektesiniz , bir tarafı 1000 kişi koruyor bir tarafı 10 kişi şuanda Özgür beyin yaptığı siyaseti bu kadar bile beklemeyen insanlar vardı bakın karşınızdaki insanlar naif öyle kırarım dökerim havasında değil bence ülke için kazanç tokat yediği gün barış diye mesaj verdi neden ülkede kaos olmasın diye bunu ekrandan yaptı ama kapalı kapılar ardında daha farklı muhataplarına gereken şeyler söylenir .
    bir tarafı 3.000 i sabit tüm emniyet jandarma mit koruyor bir tarafı tamamaı 23 kişi olup onlarda dönüşümlü çalışan kişiler koruyor
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    halk herşeye rağmen sorunları çözerse RTE çözer inanışına sahipti 2023 seçimlerinde. Şimdi ise bu inanış düşmüş olsa bile bu düşen oran kadarı chp çözer sorunları demiyor, diyemiyor. Burada halkı suçlamaktan ziyade chp nin de kendine bunu sorması lazım. benim dediğim budur.
    O is gecti
    Erdoğan 100 yıl yönetse 1 kuruş fayda sağlamaz ülkeye
    Faydayı geçtim her gün daha kötüye gidecek
    Oy verenlerde inandı buna
    Hükumetin değişikliğinde toparlanma jet hızıyla olur
    Dibin dibinde ülke her anlamda

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    pit 25 senedir iktidar olmuş bütün yetkiler elinde olan kişi ve partiye karşı mücadele etmek kolay değildir , kim oy verdi bu partiye halk kimi suçluyacam kaç dönemdir aynı şeyler yaşandı seçimlerde ama yine gidildi verildi , neden bir şans vereyim denmedi millet tutturmuş chp kendini sorgulasın işin kolayı , özel kendini sorgulasın yav bu soruyu soranlar hiç haber seyretmiyormu diye bende soruyorum kendime adamlar 3 gizli tanıkla chp dizayn etme derdine düştüler 3 tanıkla İBB dizayn etmeye çalışıldı bunlar 1 aydır bu ülkede olanlar.CHP iktidar olur çalışmaz ha insanlar tepki verir ozaman tamam kendini sorgulasın dersin şuanda adamların yasal haklarını savunamıyoruzatmaya gerek yok herkes bildiğini yapsın diyelim geçelim.
    ha dip not chp vs değilim sağ seçmendim 5-6 sene önce savunduğum 27 sene içinde bulunduğum parti RTE beraber olunca parti işini kapadım.Benim partim ailem bitti
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pit 25 senedir iktidar olmuş bütün yetkiler elinde olan kişi ve partiye karşı mücadele etmek kolay değildir , kim oy verdi bu partiye halk kimi suçluyacam kaç dönemdir aynı şeyler yaşandı seçimlerde ama yine gidildi verildi , neden bir şans vereyim denmedi millet tutturmuş chp kendini sorgulasın işin kolayı , özel kendini sorgulasın yav bu soruyu soranlar hiç haber seyretmiyormu diye bende soruyorum kendime adamlar 3 gizli tanıkla chp dizayn etme derdine düştüler 3 tanıkla İBB dizayn etmeye çalışıldı bunlar 1 aydır bu ülkede olanlar.CHP iktidar olur çalışmaz ha insanlar tepki verir ozaman tamam kendini sorgulasın dersin şuanda adamların yasal haklarını savunamıyoruzatmaya gerek yok herkes bildiğini yapsın diyelim geçelim.
    ha dip not chp vs değilim sağ seçmendim 5-6 sene önce savunduğum 27 sene içinde bulunduğum parti RTE beraber olunca parti işini kapadım.Benim partim ailem bitti
    Ülke çukurun dibine düşmüş battıkça batıyor hergun hala chp öyle chp böyle
    Zor bu kafalara laf anlatmak
    Adamlar hala nasıl Bi çukura dustuklerinin farkında degil
    Bu kafayla iş zor

Sayfa 653/1002 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz