Sayfa 656/2404 İlkİlk ... 15655660664665465565665765866670675611561656 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Ditaş'la escom'u izleyeyim derken beynim su kaynattı.Ben kaçıyorum.Yalnız 125.000 rakamını bir iki yerde okudum sene sonu kapanışı bist100 için bir kaç yerde.Altı ne kadar dolu ne kadar boş bilmiyorum ama yukarı trenndde olduğumuza göre,piyasayı yavaş - yavaş o rakamlara alıştırıyorlar olabilir.Bol kazançlar...
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

2.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    haftalık işini bitirdiiiii ... baklalım nerelere çekecek.... beklentim bu ...hedefin 700 point üztine çıktı ...avans verdim ona ...300 daha çıksaydı patlatacaktı beni ..şaka biryana haftalık işi bitirdi bence ....
    700 puan ihlali... genç ayular birbirini yerken olmuştur...

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar rica etsem diğer yerlerdeki olayları bu topikte paylaşmıyalım ...
    biz bize eğlenelim işte ... Sevgi ve saygılarımla
    moralimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz da bazen SOSYAL MEDYADAN önemli Grafikleri paylaşmam da sakınca varsa beni UYARIN dikkat edeyim

HAYIRLI AKŞAMLAR Cümleten

4.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    inş öyledir abi... 127-129 hareketini kısmen bekliyordum ama biraz erken başladık şort açmaya... malesef... aşağıda hedef 120-122 arası bende diye birkaç bin puana 5-6binden olmayam diyerekten... hayırlısı bakalım.... keşke bura tepe olsa da... hedefe varsa... yine de şükür....
    dün yazdım ...101500 üstü haftalık kapanış önüzdeki hafta zirve test eder...muhtemelen geçer... aa geçemedim çift tepe derse 100 bin altını görmez x100 bence... öyle kapattığı taktirde 101 altını bile görmez... uzun bir süre belki yıl sonuna kadar 100 altı yok ...olasılık %75 ...
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

5.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    dün yazdım ...101500 üstü haftalık kapanış önüzdeki hafta zirve test eder...muhtemelen geçer... aa geçemedim çift tepe derse 100 bin altını görmez x100 bence... öyle kapattığı taktirde 101 altını bile görmez... uzun bir süre belki yıl sonuna kadar 100 altı yok ...olasılık %75 ...
    teşekkürler RR abi...

bu arada şimdi biraz düzeltip önümüzdeki hafta zirveyi tekrar mı deneyebilir diyorsunuz?.... doğru mu anladım...

6. vadeli de 128 civarı kapatırsa ki..pala her zaman poz açanlara merhamet gösterir .. maliyetlerine yakın belki de az aşşağılarına salarak fırsat verir ... zaten sanırım ky nin ortalaması 127.500 diyelim...

tersi bir durum da ne olacak dersek.... x100 105 i görür vadeli de canı ne isterse ....yüksek kapatsa dahi haftayı ....önümüzdeki hafta para kazanması için kırması gerecek biraz ...kırıklarda tahmin ettiğim yerlerdir..

yanılabilirim ama benim beklentilerim bu yönde ...

7.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    teşekkürler RR abi...

bu arada şimdi biraz düzeltip önümüzdeki hafta zirveyi tekrar mı deneyebilir diyorsunuz?.... doğru mu anladım...
    hesap doğrultusunda gelişmeler yaşanır sa ... olacaklar bunlardır .....

131.000 de beni patlatabilir .kaybım 2500 ....fazlasını almaya her zaman fırsat verecektir... tabloya geniş açıdan baktığım sürece...

8.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    hesap doğrultusunda gelişmeler yaşanır sa ... olacaklar bunlardır .....

131.000 de beni patlatabilir .kaybım 2500 ....fazlasını almaya her zaman fırsat verecektir... tabloya geniş açıdan baktığım sürece...
    teşekkürler RR abi...

Sayfa 656/2404 İlkİlk ... 15655660664665465565665765866670675611561656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •