Sayfa 656/801 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon
Arama sonucu : 6407 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: Viop LXVI

nohut....

en deger verdigim insan.....

yazmis.....

yazmaliyim.....

KAPITAL KONTROL.....1 MILYON DOLARIN MI VAR.....YUZDE 15 I DEVLETIN....faizde stopaj dan bahsetmiyorum....CAPITAL CONTROL UYGULARIMNDAN BAHSEDIYORUM....tum dunyada uygulaniyor bu....

turk parasi disi herseyde....ALTIN DAHIL.

TURK PARASINI KORUMA KANUNU....cikacak diyorum nohut.....EKIMDE.

BU....

borsayi aninda 18 000 e cakacak diyorum....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    nohut....

yazmis.....

yazmaliyim.....

KAPITAL KONTROL.....1 MILYON DOLARIN MI VAR.....YUZDE 15 I DEVLETIN....
    Caydırıcı olması için gerçek kişilerden de, döviz alan ve satandan %7,5 komisyon alınırsa dediğiniz olur.
    Zaten şirketlerin kur kazancından vergi alınıyor..şirketin vergi oranı hangi dilimde ise bu oranda.(KKM de muaf tutulmuştu artık son buldu)

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    evettt.....

YETERI KADAR EGLENDIM.....bana kim bulasirsa....onun ustunden BULDOZER GIBI GECIP ZILETE DONUSTURUP.....KADIKOY VAPURLARINDA SATILACAKLARI ANLASILDI.....

IMDILIK....

muazzez abaci dinliyecegim.....PARALAR USTUME USTUME AKIYOR.....
    bu alemde.....

RACONLARI BEN KESERIM.....

cunkii.....

ben kuzu yum.....BILGIYIM....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

SEVGILI NOHUT....

HEDEF FEYZA-2 TOPIGIMDE....mal alirken 9000 endekste.....kodugun hisse graflari icin...onlarca....

sana tessekkur edememistim....

HALKIMA YAPTIGIN BU BUYUK HIZMETTEN DOLAYI.....tessekkurlerimi gec kalsamda kabul et...COK DEGERLI BIR INSAN OLDUGUNU....COK SEVILDIGINI UNUTMA.....

SAYENDE....

bazi kaartlarimiz iki katina yaklasti....iki ayda....buyuk insansin sen.....

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    nohut....

yazmis.....

yazmaliyim.....

KAPITAL KONTROL.....1 MILYON DOLARIN MI VAR.....YUZDE 15 I DEVLETIN....faizde stopaj dan bahsetmiyorum....CAPITAL CONTROL UYGULARIMNDAN BAHSEDIYORUM....tum dunyada uygulaniyor bu....

BU....

Gayrimenkul ,döviz ve altında bu uygulama olursa,bu varlık vergisi olur.. yandı gülüm keten helva olur piyasalar..
    Borsa bundan muaf olursa endeks 18.000 hatta 28.000 olur.(7 usd)

YTD
    Son düzenleme : nohut; 26-08-2025 saat: 01:06.

ozelime yaz....detaylara girme.....PARA KAZANAMAYIZ.....

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    SEVGILI NOHUT....

HEDEF FEYZA-2 TOPIGIMDE....mal alirken 9000 endekste.....kodugun hisse graflari icin...onlarca....

sana tessekkur edememistim....

HALKIMA YAPTIGIN BU BUYUK HIZMETTEN DOLAYI.....tessekkurlerimi gec kalsamda kabul et...COK DEGERLI BIR INSAN OLDUGUNU....COK SEVILDIGINI UNUTMA.....

SAYENDE....

bazi kaartlarimiz iki katina yaklasti....iki ayda....buyuk insansin sen.....
    Sn.Kuzu sayenizde öğrendim bu borsayı..ben size minettarım..çok teşekkür ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    nohut....

yazmis.....

yazmaliyim.....

BU....

Suç bizde. Seni muhattap alıp cevap yazıyoruz. Fakat takipçilerin (eğer varlarsa) o kadar cahiller ki . Böyle ne desen meee meee türü. Şimdi Böyle bir durumda millet fizikiye hucum eder. Bankalar ödeyemez. Döviz karaborsaya düşer. Jet hızı ile ödemeler krizine gireriz bankalardan döviz çıkışı olunca bilançolarının bir tarafında müthiş eksilmeden ötürü krediler bir anda boşa düşer . Piyasalara olan güven sıfırlanır. Uzun senelerde geri gelmez. Bu durumda borsa 18.000 olur evet. Aynen bro. Hatta arkadaşın dediği gibi 28.000 bile olur. Ama dolar ben diyim 150 tl sen de 200 olur bu arada. İnanılmaz bir panik oluşur. Şirketlerin döviz borçları 195 milyar dolar. Devlet döviz borçlu. Ya sabırrrr.
    Senin bir aralar borsayı çakarak enflasyonu düşürmek teorin de var dı. Yada daha yakın borsa 7200 olmalı ki millet satsın!! teorin.
    Ha birde bankacılık endeksi taban taban 14.000 den 8000 e düşerken borsada ralli!! beklentin de. Meeee meeee. Birisi de bu nasıl iş diyemedi.

Sayfa 656/801 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •