24 Ekim'de yeni sezonuyla geri donecek Emmy Odullu Your Enthusiasm'dan Jon Hamm ve Vince Vaughn'ın da dahil oldug bomba gibi bir konuk oyuncu listesi aciklandi.
![]()
24 Ekim'de yeni sezonuyla geri donecek Emmy Odullu Your Enthusiasm'dan Jon Hamm ve Vince Vaughn'ın da dahil oldug bomba gibi bir konuk oyuncu listesi aciklandi.
![]()
" Iki insan ‘ seni seviyorum ’ der ya da bunu dusunur... her ikisi de farkli bir dusunceyi, farkli bir hayati, hatta belki farli bir rengi ya da kokuyu dile getirmek derdindedir. " Fernando Pessoa
" Dos personas dicen mutuamente 'Te amo'... o lo piensan, y cada una significa una cosa diferente, una vida diferente, tal vez incluso un color diferente o un aroma diferente. "
Binlerce binlerce yil / Des milliers et des milliers d’années
Yetmezdi / Ne sauraient suffire
Soylemeye / Pour dire
Senin beni optugun / Où tu m’as embrassé
Benim seni optugum / Où je t’ai embrassée
Sonsuzluk anini / La petite seconde d’éternité
Jacques Prévert
![]()
Benim minik bir kankam var. Sinema saatlerimizde çikolatasını ya da çıtır çerezini film tam başlamadan asla yemez. Tek bir ısırık bile almazBuna hazzı erteleme diyorlar.. Simdi ben de okuyacaktim gönderilerinizi ama sabah masamda kahvemi içerken daha bir keyifli oluyor.. Yarına biraktim kankam gibi
Alışkanlık oldu vallahi bu sayfa.. Gündemi takip etmek gibi elzem birsey benim icin![]()
Italyan Yuksek Ronesans Floransa ekolu ressami ( Mariotto di Bigio di Bindo Albertinelli ) Mariotto Albertinelli'nin dogum yildonumu ( 13 Ekim 1474 )
Visitazione ( Visitation, 1503 )
La tentazione di Adamo ed Eva ( The Temptation of Adam and Eve, circa.1509 - 1513 )
![]()
Hollandali ressam Caesar van Everdingen'in olum yildonumu ( 13 Ekim 1678 )
Diogenes looking for an honest man, 1652
Jupiter and Callisto, 1665
![]()
Yer İmleri