Sayfa 657/1011 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    finali satışla yapabilir, yapmayabilir de.. bi pozisyon almıycam kapanış için

bi kaç yeni prens adayı üzerinde çalışmalarım devam ediyo,
    biri 100 dahilinde, öbürü harici brüt takas
    satış gelecek gibi bencede .. tepkiye oynamalı mı hiç mi bulaşmamalı ? bulaşırsam selocana bulaşırım sanki ya da ekürisine ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ya sen sasa diyordun gecen ( ölü essek modundaydı demistim
    geçen dediğinde 117lerdeydi 127leri gördü bende biraz boşalttım ama elimde mal kaldı onuda 131 civarından verince sana selam ederim cnm benim..spk ya ben mi yasak koyun dedin zaten sabah sabah bi dünya küfür ettim adamlara....Bu forumda gerçekten çok kalleş var tenhada bekleyip milletin açığını arayan ama merak etme ben zarar edincede söylerim aslanım..şuan halk bankasına yuklendim biraz flama var pzrtsi satınca bende sana ve cahoya laf sokarım üzülme

3.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    geçen dediğinde 117lerdeydi 127leri gördü bende biraz boşalttım ama elimde mal kaldı onuda 131 civarından verince sana selam ederim cnm benim..spk ya ben mi yasak koyun dedin zaten sabah sabah bi dünya küfür ettim adamlara....Bu forumda gerçekten çok kalleş var tenhada bekleyip milletin açığını arayan ama merak etme ben zarar edincede söylerim aslanım..şuan halk bankasına yuklendim biraz flama var pzrtsi satınca bende sana ve cahoya laf sokarım üzülme
    çok asabisin Dost Başa Bakar düsman sasaya ahgahahahahaa

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    Dayucum geçmiş olsun.....zararı çıkarırsın ......Yükseliş bekliyorsun Pazartesi için.....

5. halkbankasında nasıl bir hareket var ya flama mı sasırtıcı ve kıskırtıcıs

Bende 3 günlük zarardan al sat ....sat al yaparak....zararı yüksek kara çevirdim aracı kurumumda beni aradı yüklü bir komisyon oluştu dediler.....tam tamına al sat şeklinde 1400 kontrat işlem yapmışım şu dakikaya kadar......kontrat başına bugün 9 ,30 TL ödüyorum.....adamlarla karı kırışıoyoruz....

7. Spotta bazı kagitlarda güzel mal aldılar. Bugün olmasa bile ki olabilir pazartesi yukarı fışkırtabilir..

Vakalar artıyor; yoğun bakım üniteleri doldu

Bir gözüm de çinde .....iyi haberler gelmiyor.....bu sefer borsaları olumsuz etkileyecek diye tahmin ediyorum.....

Sayfa 657/1011 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •