Sayfa 658/1006 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Gerçekten de vanaların iyice açılması seçim belirtisi olabilir.
    EYT, ek gösterge, yüksek asgari ücret, diğer ulufeler vb. oyları artırmak için ne gerekiyorsa yapılır. Tarih örnekleriyle doludur. Seçimi kazanamazlarsa faturayı gelen düşünsün, kazanırlarsa da o zaman bakılır çaresine ne de olsa beş sene daha iktidar var.
    AKP seçilip , bu politikaları 5 sene daha devam ettirsin, geçmiş olsun hepimize….

Bir gün hepiniz asgari ücretli olacaksınız !

Asgari ücretliyi ezdirmemek için veriyorlar coşkuyu eyvallah, ama ne özel sektör ne kamu yetişmiş insan gücü, beyaz yakalı , yönetici , memur , işçi , kalifiye eleman vs. çalışanının hak hukukunu gözetmiyor. Bunca insanın enflasyona karşı eritilen gelirleri ve ırzına geçilen maaşlarının hesabını kim verecek ?

Yakında herkes asgari ücrete yakınsamış komik rakamlarla yaşam savaşı verecekse, ne gerek var zor işlere kafa yormaya ? Asgari ücretin 4 bin olduğu yerde mühendise 5-6 bin teklif ediyorsan sokarım böyle aşkın ızdırabına der o herifte tabiki ilk fırsatta yurtdışına kapağı atar. Sonra yok efendim beyin göçü vır vır zır zır... Çok boş yapmasınlar. Kendi çocuklarını çalıştırsınlar bu fiyatlara...

Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç asgari ücrete 2016 yılındaki gibi yüklü bir zam yapılacağını düşündüğünü söyledi.

Özyeğin Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç asgari ücrete yüklü ücret zammı yapılacağını düşündüğünü söyledi.

Bloomberg HT’ye konuşan Altınsaç, asgari ücrette 2016 yılındaki gibi yüksek oranda zam beklediğini belirtti.

“YÜKLÜ BİR ASGARİ ÜCRET ZAMMI YAPILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUMâ€

Altınsaç’ın konuyla ilgili öne çıkan ifadeleri şunlar oldu:

“Asgari ücret zammının enflasyona birtakım etkileri olacak. Ben yüklü bir asgari ücret zammı yapılacağını düşünüyorum. 2016 yılındaki gibi yüzde 25 civarında olacağını düşünüyorum. Belki daha bile fazla olabilir. Asgari ücret zammı belli olmadan speküle etmek doğru değil. Fakat, asgari ücret zammı piyasada çok konuşuluyor ve şirketler kendilerini buna göre ayarlıyor.â€

3.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Bir gün hepiniz asgari ücretli olacaksınız !

Asgari ücretliyi ezdirmemek için veriyorlar coşkuyu eyvallah, ama ne özel sektör ne kamu yetişmiş insan gücü, beyaz yakalı , yönetici , memur , işçi , kalifiye eleman vs. çalışanının hak hukukunu gözetmiyor. Bunca insanın enflasyona karşı eritilen gelirleri ve ırzına geçilen maaşlarının hesabını kim verecek ?

Yakında herkes asgari ücrete yakınsamış komik rakamlarla yaşam savaşı verecekse, ne gerek var zor işlere kafa yormaya ? Asgari ücretin 4 bin olduğu yerde mühendise 5-6 bin teklif ediyorsan sokarım böyle aşkın ızdırabına der o herifte tabiki ilk fırsatta yurtdışına kapağı atar. Sonra yok efendim beyin göçü vır vır zır zır... Çok boş yapmasınlar. Kendi çocuklarını çalıştırsınlar bu fiyatlara...
    tasarruf yapan değil tüketen ödüllendiriliyor,
    çok okuyan değil az okuyan ödüllendiriliyor.
    yatırımcı gibi davranan değil kumarbaz gibi davranan ödüllendiriliyor.
    garip dünya oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    garip dünya oldu.

toplumlar layık olduğu şekilde yönetilir.
    yönetenlerin yanlışlarına 1 kere kızıyorsam.
    seçenlere 10 kere kızıyorum.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. Para birimlerinin Dolara karşı 2021 yılı performansı.

Dünya lideri kim ? :-)

Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    garip dünya oldu.
    Cunku ayaklar bas, baslar ayak oldu..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    toplumlar layık olduğu şekilde yönetilir.
    yönetenlerin yanlışlarına 1 kere kızıyorsam.
    seçenlere 10 kere kızıyorum.
    en kızdığım da tartışma programlarında türk seçmeni çok ferasetliymiş martavalları atıyorlar ya
    yahu belediye seçiminde imamoğlu veya mansur yavaşa oy kullan devamında
    b.meclisi pusulasında akp'ye oy ver, sonra adamları çalıştırmıyorlar diye ağla..

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Para birimlerinin Dolara karşı 2021 yılı performansı.

Dünya lideri kim ? :-)

3 tane peso dikkat çekici

Sayfa 658/1006 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •