Sayfa 657/1006 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    asgari ücret artışı tıpkı dolar kuru gibi ekonomide ki en önemli göstergelerden bağkur priminden tut pek çok kaleme direk etkisi var
    Asgari ücret ha 2825 olmuş , ha 3500 olmuş… Asgari ücretlinin sepeti belli, yine aynı ürün ve hizmetler … 3500tl ye göre sunulacak…

Ne zaman AKP gider, bütçe açıkları ve yağmalama biter, o zaman ülke kalkınır

2.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Öyle değil, kıskanıyorlar :-)

Afrika ülkelerinde yoksullar günde 1.5 doların altında kazanıyormuş, onu baz alıyorlar:-)
    Bunların hepsi yerli ve milli teknoloji hamlemizin önüne geçmek için gündem yapılan safsatalar… Yıl 2023 …. Sakarya sahası gazı , evlerde yakılmaya başlanacak.. Yerli ve Milli otomobilimiz yollarda… Yetişirse uçağımızda test uçuşlarına başlayacak…

Merkel görevi bıraktı, artık o da Türkiye nin önüne geçilemeyeceğini biliyor😂

3. Elektrik ve doğalgazdan alınan %18 lik KDV , soygunun bir diğer ayağı…

4. Asaf Savaş Akat ve Ege Cansen artık bu durum da para basmak enflasyon yaratmaz neden çünkü borcun milli gelire oranı düşükmuş koskoca uzmanlar söylüyor devlet çabucak basılan parayı geriye toplarmiş

5.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Ben asgari ücret zammının acısının kiralardan çıkacağını düşünüyorum.. Artık eski kiracıya bir şey denmiyor ama yenisini buldular mı, küüt yapıştıracaklar
    Artık kiracılık krallık olacak ! Şahsen beni kimse evden çıkaramaz. Müslüman bir ülkede yaşıyoruz , o halde müslüman malı ortaktır. Mülk ALLAHINDIR . Ben de ALLAH kulu olduğuma göre ev sahibi kim yahu ... Öyle islamın bir tarafına çalışmak yok, dinimiz islam sa tam uygularız abi..

En dusuk emekli maasini 2000 yapacaklar diye duydum dogrumu bilmiyorum .asg.ucreti en az 3500 yapacaklarmış.

7. TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç asgari ücrete 2016 yılındaki gibi yüklü bir zam yapılacağını düşündüğünü söyledi.

Özyeğin Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve TÜSİAD Başekonomisti Gizem Öztok Altınsaç asgari ücrete yüklü ücret zammı yapılacağını düşündüğünü söyledi.

Bloomberg HT’ye konuşan Altınsaç, asgari ücrette 2016 yılındaki gibi yüksek oranda zam beklediğini belirtti.

“YÜKLÜ BİR ASGARİ ÜCRET ZAMMI YAPILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Altınsaç’ın konuyla ilgili öne çıkan ifadeleri şunlar oldu:

“Asgari ücret zammının enflasyona birtakım etkileri olacak. Ben yüklü bir asgari ücret zammı yapılacağını düşünüyorum. 2016 yılındaki gibi yüzde 25 civarında olacağını düşünüyorum. Belki daha bile fazla olabilir. Asgari ücret zammı belli olmadan speküle etmek doğru değil. Fakat, asgari ücret zammı piyasada çok konuşuluyor ve şirketler kendilerini buna göre ayarlıyor.”

8. Gerçekten de vanaların iyice açılması seçim belirtisi olabilir.
    EYT, ek gösterge, yüksek asgari ücret, diğer ulufeler vb. oyları artırmak için ne gerekiyorsa yapılır. Tarih örnekleriyle doludur. Seçimi kazanamazlarsa faturayı gelen düşünsün, kazanırlarsa da o zaman bakılır çaresine ne de olsa beş sene daha iktidar var.

Sayfa 657/1006 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •