Bunlarýn hepsi yerli ve milli teknoloji hamlemizin önüne geçmek için gündem yapýlan safsatalar… Yýl 2023 …. Sakarya sahasý gazý , evlerde yakýlmaya baþlanacak.. Yerli ve Milli otomobilimiz yollarda… Yetiþirse uçaðýmýzda test uçuþlarýna baþlayacak…
Merkel görevi býraktý, artýk o da Türkiye nin önüne geçilemeyeceðini biliyor😂
Elektrik ve doðalgazdan alýnan %18 lik KDV , soygunun bir diðer ayaðý…
Asaf Savaþ Akat ve Ege Cansen artýk bu durum da para basmak enflasyon yaratmaz neden çünkü borcun milli gelire oraný düþükmuþ koskoca uzmanlar söylüyor devlet çabucak basýlan parayý geriye toplarmiþ
Artýk kiracýlýk krallýk olacak ! Þahsen beni kimse evden çýkaramaz. Müslüman bir ülkede yaþýyoruz , o halde müslüman malý ortaktýr. Mülk ALLAHINDIR . Ben de ALLAH kulu olduðuma göre ev sahibi kim yahu ...Öyle islamýn bir tarafýna çalýþmak yok, dinimiz islam sa tam uygularýz abi..
En dusuk emekli maasini 2000 yapacaklar diye duydum dogrumu bilmiyorum .asg.ucreti en az 3500 yapacaklarmýþ.
TÜSÝAD Baþekonomisti Gizem Öztok Altýnsaç asgari ücrete 2016 yýlýndaki gibi yüklü bir zam yapýlacaðýný düþündüðünü söyledi.
Özyeðin Üniversitesi Öðretim Görevlisi ve TÜSÝAD Baþekonomisti Gizem Öztok Altýnsaç asgari ücrete yüklü ücret zammý yapýlacaðýný düþündüðünü söyledi.
Bloomberg HT’ye konuþan Altýnsaç, asgari ücrette 2016 yýlýndaki gibi yüksek oranda zam beklediðini belirtti.
“YÜKLÜ BÝR ASGARÝ ÜCRET ZAMMI YAPILACAÐINI DÜÞÜNÜYORUM”
Altýnsaç’ýn konuyla ilgili öne çýkan ifadeleri þunlar oldu:
“Asgari ücret zammýnýn enflasyona birtakým etkileri olacak. Ben yüklü bir asgari ücret zammý yapýlacaðýný düþünüyorum. 2016 yýlýndaki gibi yüzde 25 civarýnda olacaðýný düþünüyorum. Belki daha bile fazla olabilir. Asgari ücret zammý belli olmadan speküle etmek doðru deðil. Fakat, asgari ücret zammý piyasada çok konuþuluyor ve þirketler kendilerini buna göre ayarlýyor.”
Gerçekten de vanalarýn iyice açýlmasý seçim belirtisi olabilir.
EYT, ek gösterge, yüksek asgari ücret, diðer ulufeler vb. oylarý artýrmak için ne gerekiyorsa yapýlýr. Tarih örnekleriyle doludur. Seçimi kazanamazlarsa faturayý gelen düþünsün, kazanýrlarsa da o zaman bakýlýr çaresine ne de olsa beþ sene daha iktidar var.
Yer Ýmleri