https://invst.ly/7d84r
YTD...
https://invst.ly/7d84r
YTD...
Galeyana gelip bazı şeyleri gözden kaçırmamak gerekiyor…
Bu seçim, bundan sonra bu ülkeyi rte değil ahmet ya da ayşe yönetsin seçimi değil..
Ülke gerek ekonomik, gerek sosyolojik, gerek uluslararası ilişkilerde son hız düz duvara doğru gidiyor..
Bu seçim buna dur demek, dememek.. ülke fabrika ayarlarına dönsün, dönmesinin seçimi.
Sonrasında kim ya da kimler yönetir onu zaman gösterecektir.
Duygusal, bağnaz, statikocu değil...
Akıllı olmakta fayda var.
Bende şu akp nin dava arkadaşlarım yol arkadaşlarımı anlamıyorum.neyin davası neyin yol arkadaşlığı Davutoğlu'nu bir gecede görevden aldı,Bülent Arınç'ı, kardeşim dediği adamı tehdit etti ama hala bu adamların hiç sesi çıkmıyor Erdoğan diyor partim diyor birbirlerine sıkıca sarılıyorlar. Davası deyince hep aklıma şerri yönetime geçmek istedikleri geliyor.
Yukarıda linkte Ersoydelta hocanın dolar ve altın hakkındaki görüşlerini buraya affina sağınarak kopyaladım. Sizler ne düşünüyorsunuz dostlar?
Zaman alır ama şantiyedeki ameleler işten atılacak,dolar kurunun artışı gündelik hayata enflasyon olarak yansıyacak ,siz farkında değilsiniz ama zaten bu iki olgu da uzun süredir oluyor( belki de farkındasınız yazmıyorsunuz ).Hep öngörüsüne güvendiğiniz halk kendi ekonomik durumunun bozulduğunu görüyor.Bu faturayı seçimlerde akp nin önüne koyacak.Zaten seçimlerde ondan öne çekildi.Belki RTE başkan seçilir ama AKP gümler belediye seçimleri ise AKP için tam hezimet olacak.Benim tahminim böyle.Halk öyle ya da böyle bu iktidardan nemalandı,gerek yardımlar olsun gerek imar kazançları olsun(375 bin müteahitden bahsediyoruz))))) )haketmediğimiz bir zenginlik yaşandı.Özellikle 2007 2008 e kadar halk çok nemalandı bu işlerden.Uzun süredir para yok ,artık iflasların ve sıkıntıların zamanı.Bence yaklaşan krizi bu iktidar göğüslemeli AKP artık biter de CB olarak RTE sorumluluğu üzerine almalı o seçilmeli.Sonra olası bir kriz durumunda beni seçmediniz ondan oldu diyememeli.
Haydaaa...
Beyler ben kendi hissiyatımı ve nedenlerimi açıkladım.
Ve bana tıpış tıpış oy verecekler denmesinden hazzetmediğimi ifade ettim.
Kimseye kendi siyasi ve dini tercihlerinde bir lafım olamaz. Olamaz.
Herkes dilediği partiye verecek. Benden izin mi alacaklar yani.
Kimseye bu temelde "siz malsınız ben akıllıyım " gibi bir yaklaşımım olabilir mi?
Dün gece yanlış anlaşıldığım açık.
Ya da CHP lileri üzüp, tepkilerine neden olduğum belli.
CHP bakalım bu kez kendi içinden çıkardığı, ağzı laf yapan, kürsü üstadı biriyle başarıya ulaşabilecek mi?
Umarım öyle olur.
Yer İmleri