Sayfa 66/196 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 1561 madde; 521 - 528 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    aç koynunu kuş konsun ahmetkara/beyazsayfa.. iyide mekan hissenet mynet değilki? 2015 in başımı? bakim.. 2015 in başı hisse 77 krş muş? e daha uzun vade düşüşü bile bitmemiş başında.. 2 sene mal taşıtmışın millete tüh allah senin cızırtını versin.. bak ben 22 ağustos 2016 da ötüşümü yaptım.. iyi şakımışmıyım zupohahaha

Ek 2387

Ek 2388

Ek 2389
    Ben 2 sene boyunca topladım maliyeti 77 kr tan ,48 kr a düşürdüm.zaten benim üzerime oynadıkları için o kadar düşürdüler,ben de her düşürdükleri yerden aldım.2 senede faizden % 20 kazanacaktım, raydan % 100 kazandım. Sen 2016 da yazdın keşfettin de acaba bir lot aldınmı. O dönem benden başka hisseyi destekleyen yoktu.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Seavoice! 2015 başı uzun vade düşüşü bitmemiş diyorsun. Bu hisse 2008 krizinde endeks 21 000 e düştüğünde 68 kr un altını görmemiş.hani teknik ,hani destek ? 41 kr neyin nesi ? O yüzden bana teknik hikayeleri anlatma.bak grafiğe yeni terim yazıyor raysg. Füze.

3.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Ben biraz teknik calıştım fincanın kulbunu görmeden (4 lira ) satmayacağım

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sana aynen katılıyorum. Dip ten 10 kat prim 4 TL ye denk geliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,012
     Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Zaten net im. Hem Ahmet hem beyaz olduğunu söylüyorum.net olmasam söylemem.benim teknikle işim olmaz,sana sorarım ama kendi bildiğimi yaparım.ekranı seyreder,alımı ,satımı o anda karar veririm.

yahu büyük harfli BEYAZSAYFA nickli şahıs sen değilmiydin şubatta? o zaman niye ben ahmetkarayım demedinde, ahmetkarayı tanıyan biri olarak söylüyorum yazdın? sanki onun avukatıymışsında müvekkiline sahip çıkıyor gibi yazmışsın.. ben buradan senin başka biri olduğunu anladım allah allah..

Ek 2390

5. Büyük yada küçük harfe takılma.hepsi benim,ya yasak gelmiştir ,yada şifre unutmuşum dur.o yüzden böyle ufak detaylara takılma.

6. Bu hissenin ,bizim bilmediğimiz bir hikayesi olmalı.biz de burada boşu boşuna tartışıyoruz.yaşayıp görelim.bu hissede grafik işlemez.gedikten algoritmik alış yapıyorlar.bu ancak patronun işi olur.gerisi hikaye

7. Algoritmik ten kastım robotlara aldırıyorlar, deşifre olmamak için.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,012
     Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Ben 2 sene boyunca topladım maliyeti 77 kr tan ,48 kr a düşürdüm.zaten benim üzerime oynadıkları için o kadar düşürdüler,ben de her düşürdükleri yerden aldım.2 senede faizden % 20 kazanacaktım, raydan % 100 kazandım. Sen 2016 da yazdın keşfettin de acaba bir lot aldınmı. O dönem benden başka hisseyi destekleyen yoktu.

1 lot değil 4 lot aldım sattım yetmezmi? sanki hilali ahmere destek atıyosun beyazkara.. para kazanmışsın hayır işledim diyosun.. hayır karşılıksız yapılandır.. hayırdan bile nemalanıyorsun ya afiyet olsun

Sayfa 66/196 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •