Burada herkes atıp tutuyor.cesareti olan benim gibi,maliyetini ve lotunu belirtir.o zaman kim ne kadar bu hisseye güveniyor anlarız.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada herkes atıp tutuyor.cesareti olan benim gibi,maliyetini ve lotunu belirtir.o zaman kim ne kadar bu hisseye güveniyor anlarız.
aç koynunu kuş konsun ahmetkara/beyazsayfa.. iyide mekan hissenet mynet değilki? 2015 in başımı? bakim.. 2015 in başı hisse 77 krş muş? e daha uzun vade düşüşü bile bitmemiş başında.. 2 sene mal taşıtmışın millete tüh allah senin cızırtını versin.. bak ben 22 ağustos 2016 da ötüşümü yaptım.. iyi şakımışmıyım zupohahaha
Ek 2387
Ek 2388
Ek 2389
Ben biraz teknik calıştım fincanın kulbunu görmeden (4 lira ) satmayacağım
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik düzeltme yaptı zaten.1,35 ten 1,17 ye düzeltti.fazlasını bekleme.anlamadınızmı hala toplayanların acelesi var.kimbilir bizim bilmediğimiz anlaşmalar vardır,yakında kokusu çıkar.benim senaryom şöyle; 2,5 aylığına piyasa yapıcısı alıp fiyatı 2 TL nin üzerine atıp, temmuzda B grubuna geçirirler.diğer senaryo ise; patron kendisi topluyordur ve şirketine borsada iyi bir piyasa değeri oluşturup, raysg yi yüksek fiyattan büyük sigorta şirketlerine satmak.
Zaten net im. Hem Ahmet hem beyaz olduğunu söylüyorum.net olmasam söylemem.benim teknikle işim olmaz,sana sorarım ama kendi bildiğimi yaparım.ekranı seyreder,alımı ,satımı o anda karar veririm.
Yer İmleri