Sayfa 66/735 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 5877 madde; 521 - 528 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. alan satan kım acaca suanda

2. Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. sagolasın tibaren daha asaya basarmı kı bu gedık

4.  Alıntı Originally Posted by karaca10 Yazıyı Oku
    sagolasın tibaren daha asaya basarmı kı bu gedık
    Su anda basiyor.3.71 geldi.kisa vadede bir cacik olacaga benzemiyor.simdilik aldim attim kenara diye dusunuyorum.olumsuz bir haber gelmedigi surece bekliyecegim.yil sonuna kadar.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. gedık mısatıyor elındekılerı

6. noluyo bu a.k kagadına ya

7.  Alıntı Originally Posted by karaca10 Yazıyı Oku
    gedık mısatıyor elındekılerı
    Gedik zaten spek.asagi eksi vererek mal satamaz.dikkat cekmesi lazimki olumlu mal satsin.bence mal satma degil.ozellikle asagi basiyolarki kagittakileri yukardan alanlari asagidan geri alip para kazanmak.sonucta ille giderek para kazanilmaz.4 ten 100 bin lot satarsin.3.70 ten geri alirsan 30 milyar para kazanirsin..bu kagidi 6 aydir takipteyim.eskiden cok yuzde 10 yukari yuzde 10 asagi surekli yapmistir.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Gedikteki yatırımcı aklı sıra günlük kredi ile mal alanları stop loss yaptırıp satmaya zorluyor. Bakalım bu oyunda galip gelebilecek mi?

Ayrıca bakalım fiyatlara duyarsız bir şekilde işlem yapan ve çok daha yüksek fiyat seviyelerinde defalarca tek taraflı alım yapan Credit Suisse'li cengaver yatırımcı bu gün de sahneye çıkacak mı?

Yatırım tavsiyesi değil sadece tahmine dayalı olarak yapılmış bir kişisel kanaat açıklamasıdır.

Sayfa 66/735 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •