Sayfa 66/1024 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. sadece konuşuyoruz birikimi korumak için bazı arkadaşları tenzih ediyorum hiç bir önlem almıyoruz en basit kural sepet yapmaktır bunu bile çoğumuz ben dahil yapmıyoruz belli bir enstrümanda full kalıp dizi izler gibi olayları izliyoruz nasıl bir tırsaklıksa artık bilemedim

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sadece konuşuyoruz birikimi korumak için bazı arkadaşları tenzih ediyorum hiç bir önlem almıyoruz en basit kural sepet yapmaktır bunu bile çoğumuz ben dahil yapmıyoruz belli bir enstrümanda full kalıp dizi izler gibi olayları izliyoruz nasıl bir tırsaklıksa artık bilemedim
    Çünkü bazen gerçekten yapacak birşey kalmadığında en güzel şey hiçbirşey yapmamaktır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Enflasyon tam bekledigim gibi cift haneye geldi .%12ile baglanan mevduat kafakafaya geliyor.
    Hormonlu TÜiK verileriyle sonuç kocaman bir sıfırtrrrr faiz
    Gerçek enflasyona göre negatif faiz...

faiz bacağından dahada önemlisi dolar kuru bacağını Yok sayanların paraları,
    çift yönde ( negatif faiz+ kur riski)
    TL mevduatta birikimler dondurma gibi erimeye devam edecektir..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by kerem34 Yazıyı Oku
    dolar şuan 3.7244 ...tl de kalan her zaman kaybetti
    Doğru da bu seviyelerden alan ne kadar kazanır?

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Hormonlu TÜiK verileriyle sonuç kocaman bir sýfýrtrrrr faiz
    Gerçek enflasyona göre negatif faiz...

faiz bacaðýndan dahada önemlisi dolar kuru bacaðýný Yok sayanlarýn paralarý,
    çift yönde ( negatif faiz+ kur riski)
    TL mevduatta birikimler dondurma gibi erimeye devam edecektir..!!
    senede %20 net para kazanmayan birisinin parasi hergun eriyor paranin hic bir degeri kalmadi .Ben cakma enflasyona gore yazdim tuik yersen yapiyor .

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    TCMB enflasyon'un sınırlandırıcı etkeni olarak durgunluğa güveniyordu. Ancak oyunu bozan gelişme devlet kurumlarının çok yüksek miktarda krediyi kosgeb ve benzeri kamu kuruluşları aracılığıyla *faizsiz* olarak kriter gözetmeksizin piyasaya salması oldu. Bu kanal tcmb'nin dışında gelişti ve durgunluk içinde sanal bir talep yarattı. Buda enflasyonu talep bazlı azdırdı.
    Ayrıca sınırsız para yaratma yetkisi olan tcmb dün bloomberght de izlediğim ekonomistlerin yorumlarına göre hazineden tahvil satın almış. Bunu devam ettirmesi durumunda çok dengesiz ve ters bir tepkiyle karşılaşabileceği söyleniyor.

Merkez bankasının hazineden tahvil satın alması sanırım QE (parasal genişleme) olarak yorumlanıyor.
    Siz yazınca aklıma geldi dün akşam bloomberght izlerken daha doğrusu kanalları zappinglerken alt yazı şeklinde yanlış görmediysem kısa bir süre içinde on bir milyar sıcak para girişi olacağı yazıyordu. her halde doları bu şekilde frenlemek istiyorlar. Ama fed faiz arttırır dolar yükselişini devam ettirirse ki o zaman büyük banklalarda da tl mevduat oranları %12 leri de kısa sürede geçer.
    Son düzenleme : Tbey35; 03-03-2017 saat: 11:41. Sebep: düzeltme

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sadece konuþuyoruz birikimi korumak için bazý arkadaþlarý tenzih ediyorum hiç bir önlem almýyoruz en basit kural sepet yapmaktýr bunu bile çoðumuz ben dahil yapmýyoruz belli bir enstrümanda full kalýp dizi izler gibi olaylarý izliyoruz nasýl bir týrsaklýksa artýk bilemedim
    Gaza gelip .3,94 ten alanin halinide dusunmek lazim 2aylik faizde gitti oda 6 krs yapar ettmi 4 lira kâr a gecmesi icin kim bilir kac ay bekliyecek daha tabi maliyetide yukselicek.

Sayfa 66/1024 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •