Sayfa 65/1024 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Turk yada hangi banka uzerinden alacaktiniz- belki orda bu soruyo size bir kere daha sormus olabilirim ancak su an hatirlayamadim.........
    Ben yılbaşı gecesi genel listeden eurobond kodlarına bakarken görmüştüm. Hatta USD için turk tahvili zannettim. Kod biraz uzun. Sonra uyardılar venezuella imiş. Sn. dowejones un belirttiğine göre bu tür egzotik tahvilleri türkiyede almak zor. Çok yüksek meblağlarla yabancı yatırım kuruluşlarının türkiye şubelerinden alınabiliyormuş. (ama 2-3 milyon masa atmanız gerekli deniyor).

Düzeltme: Sn.Jondowes ismini bazı gönderilerimde dowejones olarak yazdığımız farkettim. Tüm yazılarda dowejones=jondowes
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Enflasyon, gümbür gümbür geliyor!!!

Alıntı Originally Posted by david221 Yazıyı Oku
    Enflasyon, gümbür gümbür geliyor!!!
    Daha yolun başındayız..!
    TÜİK'in verilerinin hormonlu olduğunu herkes biliyor..!!
    Gerçek enflasyon en az%20-25 bandında..
    Daha dövizdeki yükseliş fiyatlara yansımadı..!!
    STAGFLASYON TÜM HIZIYLA YOLDA..!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. ingbank turuncuyu 12,5 ile yukarı yönlü güncellemiş.

fibabank veya diğer küçük bankalar emekli promosyonunda ciddi atak yapacaklardır, o kadar sayıda müşteriyi banka müşterisi yapacaklar ve bunun maliyeti yalnızca 3 senede 300 ila 500 tl olacak. ben o bankalarda yönetici olsam kıran kırana pazarlık yapıp kapmak için daha da yüksek tutarlar öderdim.

5. Gerçek enflasyon 20-30 arası bence. Artık evin faturaları 1.000 tl yi geçiyor canım sıkılmaya başladı : elektrik, internet, pronet, digiturk, su, dogalgaz

6. TCMB enflasyon'un sınırlandırıcı etkeni olarak durgunluğa güveniyordu. Ancak oyunu bozan gelişme devlet kurumlarının çok yüksek miktarda krediyi kosgeb ve benzeri kamu kuruluşları aracılığıyla *faizsiz* olarak kriter gözetmeksizin piyasaya salması oldu. Bu kanal tcmb'nin dışında gelişti ve durgunluk içinde sanal bir talep yarattı. Buda enflasyonu talep bazlı azdırdı.
    Ayrıca sınırsız para yaratma yetkisi olan tcmb dün bloomberght de izlediğim ekonomistlerin yorumlarına göre hazineden tahvil satın almış. Bunu devam ettirmesi durumunda çok dengesiz ve ters bir tepkiyle karşılaşabileceği söyleniyor.

Merkez bankasının hazineden tahvil satın alması sanırım QE (parasal genişleme) olarak yorumlanıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Akşam yellenin konuşması var dolar uçabilir...

Enflasyon tam bekledigim gibi cift haneye geldi .%12ile baglanan mevduat kafakafaya geliyor.

Sayfa 65/1024 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •